• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

textboxa girilen verinin satıra eklenmesi

Merhaba elimdeki program not ortalamalırını hesaplayan bir program.Fakat ricam menuye yeni bir textbox ekleyip 1.sözlü 2.sözlü vs yerleri textbox da yazılan rakam değeri kadar satıra rakam eklemesi ekte nasıl olacağını da gösterdim formulsuz bir şekilde. Yardımcı olursanız sevinirim teşekkurler.

Ekli dosyalar

selamlar

Merhaba elimdeki program not ortalamalırını hesaplayan bir program.Fakat ricam menuye yeni bir textbox ekleyip 1.sözlü 2.sözlü vs yerleri textbox da yazılan rakam değeri kadar satıra rakam eklemesi ekte nasıl olacağını da gösterdim formulsuz bir şekilde. Yardımcı olursanız sevinirim teşekkurler.

umarım olmuştur istediğiniz tarzda düzenleyebilirsiniz.

Ekli dosyalar

Sayın excel_ance ugraşlarınız için teşekkur ederim ama anlatmak istediğim bu değildi :(.mevcut programdaki menuden yeni liste oluştur kısmında soru sayısı textbox una yazdığım soru sayısını (resim1) resim 2 deki 1. yazılı 2. yazılı yazan yerin kodunu kaldırıp, resim3 deki gibi yazılan soru kadar satıra numara yazmasını istiyorum. Örnek soru sayısı 10 ise D7 hücresinden itibaren sağa doğru numaralandırma yapacak.

Ekli dosyalar

• resim1.JPG
    resim1.JPG
    38.1 KB · Görüntüleme: 5
  • resim2.JPG
    resim2.JPG
    29 KB · Görüntüleme: 1
  • resim3.JPG
    resim3.JPG
    34.8 KB · Görüntüleme: 0
Geri