• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

textbox verisini silemden veri ekleme

Excel Vers. ve Dili
2003
selamlar textbox a CommandButton ile sayı girişi yapıyorum.istediğim şudur ki 9 tane CommandButton var herbiri bi sayı yazıyor yani 1 den 9 a kadar benim istediğim hesap makinesinde olduğu gibi CommandButton lara tıkladığımda textbox a ki sayıyı silmeden sayının yanına yazsın.
bunu yapmak mümkünmü ?
cevaplarınız için şimdinen teşekkürler..

selamlar textbox a CommandButton ile sayı girişi yapıyorum.istediğim şudur ki 9 tane CommandButton var herbiri bi sayı yazıyor yani 1 den 9 a kadar benim istediğim hesap makinesinde olduğu gibi CommandButton lara tıkladığımda textbox a ki sayıyı silmeden sayının yanına yazsın.
bunu yapmak mümkünmü ?
cevaplarınız için şimdinen teşekkürler..
Kodlama ile mümkün olmayan şey mi var..
Örnek dosyada yazdıklarınızdan anladığımı uyguladım. Ancak ben uzun yoldan gittim. Levent Menteşoğlu Hocanın bir kaç gün önce aşağıda ki bağlantıda verdiğim mesajıma gönderdiği class örneğini uygulayamadım. O zaman kodlamanın ruhuna daha yakışırdı. Dosyanız ekte, sözünü ettiğim class kodu da aşağıda ki bağlantıda dır.
http://www.excel.web.tr/f48/userformda-ki-checkbox-lardan-i-aretlenenler-sary-olsun-t132752.html

Ekli dosyalar

öncelikle iş yoğunluğumdan dolayı cevabınıza geç karşılık verdiğim için özür diliyorum. çok teşekkür ediyorum emeğinize sağlık.Allah size ve sizin gibi yardım sever ve paylaşımcılardan razı olsun..

öncelikle iş yoğunluğumdan dolayı cevabınıza geç karşılık verdiğim için özür diliyorum. çok teşekkür ediyorum emeğinize sağlık.Allah size ve sizin gibi yardım sever ve paylaşımcılardan razı olsun..

Allah sizden de razı olsun. Kolay gelsin.

Geri