• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

TextBox Ve buton Yardımınıza İhtiyacım var ?

Excel Vers. ve Dili
2010 türkçe
Merhaba Arkadaşlar..

10 Sayfalık Bir excel çalışma sayfam var Ana sayfadan tek tıkla veri girişi yapıp girdiğim bu verinin 9 sayfada aynı hucreye aktarılmasını istiyorum Yardımlarınızı Bekliyorum şimdiden Çok teşekkür ederim..

Örnek dosyanızı eklemelisiniz

Eklemiş olduğunuz dosyaya göre,

- 10.sayfaya farenin sol tuşu ile tıklayarak seçin.
- Klavyenizden Büyük Harf Tuşuna basın (CapsLock değil, CapsLock'un altındaki)
- Tuşu bırakmadan farenin sol tuşu ile 1.sayfaya tıklayın.
Böylece 10'dan 1'e kadar olan tüm sayfalar seçilmiş olur.
Şimdi;
- Plaka No yazmak istediğiniz hücreyi seçin. = yazın.
- Anasayfaya geçip Plaka No yazacağınız hücreyi seçin ve Enter'e basın.
- Aynı işlemi diğer haneler içinde yapın.
Böylece 10 sayfayı da Anasayfaya eşitlemiş olursunuz.
Anasayfada yapacağınız bir değişiklik, diğer 10 sayfada da gerçekleşecektir.

Bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ediyorum :) Bu yöntemi kullanıyordum ama sayfayı tek tek seçiyordum sayenizde bundan kurtuldum :) Benim tam olarak anlatamadığım mesele şu ana sayfaya boton ve textbox ekledik diyelim Botun (plaka ) yazsın tıklandığında giriş yapılacak bir textbox yada hangisi uygunsa o gelse bende plakayı yazsam ve yazığım plaka 10 sayfayada işlenmiş olsa çok mu şey ietemiş olurum :))

1-den 10 a kadar sayfaları seç e3 hücresine gel =anasayfa!e3 yaz

Bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ediyorum :) Bu yöntemi kullanıyordum ama sayfayı tek tek seçiyordum sayenizde bundan kurtuldum :) Benim tam olarak anlatamadığım mesele şu ana sayfaya boton ve textbox ekledik diyelim Botun (plaka ) yazsın tıklandığında giriş yapılacak bir textbox yada hangisi uygunsa o gelse bende plakayı yazsam ve yazığım plaka 10 sayfayada işlenmiş olsa çok mu şey ietemiş olurum :))

Ekteki dosyanızı inceleyin
Kolay Gelsin

Ekli dosyalar

Geri