Selam Arkadaşlar,
Hazırladığım minicari yi access veritabanına çevirmeye çalışıyorum.
Kayıt için aşağıdaki kodda takıldım kaldım.
Denemek için aşağıdaki kodu düzenledim.
kaydet butonuna basınca textbox1,textbox2 ... kaydediyor ve Listview de görünüyor.
TextBox lara girdiğim verinin gelmesi için yardımcı olur musunuz.
Şu & "'," & dizisini aralara koymayı beceremedim. sıkıntı bastı.
Bir de böyle uzayıp gitmeden daha kısa bir yöntem var mı?
Saygılarımla,
Tansu
Conn.Execute "Insert into Clientele (ClientCod, ClientName, Address, ContactPerson, Assistant, Phone, PhoneDirect, Fax, Cellphone, TaxNo, BancNo, EMail, Notes, PicturePath, Debt, Credit, DebtBalance, CreditBalance)" & _
" values ('textbox1','textbox2','textbox3','textbox4','textbox5','textbox6','textbox7','textbox8','textbox9','textbox10','textbox11','textbox12','textbox13','TextResimKisaYol','0.00','0.00','0.00','0.00')"
Hazırladığım minicari yi access veritabanına çevirmeye çalışıyorum.
Kayıt için aşağıdaki kodda takıldım kaldım.
Denemek için aşağıdaki kodu düzenledim.
kaydet butonuna basınca textbox1,textbox2 ... kaydediyor ve Listview de görünüyor.
TextBox lara girdiğim verinin gelmesi için yardımcı olur musunuz.
Şu & "'," & dizisini aralara koymayı beceremedim. sıkıntı bastı.
Bir de böyle uzayıp gitmeden daha kısa bir yöntem var mı?
Saygılarımla,
Tansu
Conn.Execute "Insert into Clientele (ClientCod, ClientName, Address, ContactPerson, Assistant, Phone, PhoneDirect, Fax, Cellphone, TaxNo, BancNo, EMail, Notes, PicturePath, Debt, Credit, DebtBalance, CreditBalance)" & _
" values ('textbox1','textbox2','textbox3','textbox4','textbox5','textbox6','textbox7','textbox8','textbox9','textbox10','textbox11','textbox12','textbox13','TextResimKisaYol','0.00','0.00','0.00','0.00')"