- Excel Vers. ve Dili
- Microsoft Office Professional Plus 2021
Merhaba Arkadaşlar,
Textbox larla tarih yazdırıyorum hücrelere.
Fakat Textbox a girdiğim 21.02.2021 formatındaki veriyi hücreye yazdırırken textbox8.text şeklinde yazdırdım. sorun olmadı.
Burada Autofilter ile
aradığım zaman buluyor.
Fakat Elle girdiğim zaman yada hücreye yazdırır iken Datevalue(texbox8.text) kullandığım zaman yukarıda ki aramada çıkmıyor.
hücreye yazıdırken doğrusu Datevalue ile yazdırmak o zaman elle de girdiğim zaman sorun olmuyor.
bu kriterde hangi dönüştürücü ile aramalıyım
Selection.AutoFilter field:=2, Criteria1:=">=" & xxxxxx(TextBox8.Text), Operator:=xlAnd, criteria2:="<=" & xxxxxx(TextBox8.Text)
xxxxx lerin yerine ne gelmeli.
Teşekkürler
Textbox larla tarih yazdırıyorum hücrelere.
Fakat Textbox a girdiğim 21.02.2021 formatındaki veriyi hücreye yazdırırken textbox8.text şeklinde yazdırdım. sorun olmadı.
Burada Autofilter ile
Kod:
Worksheets("RAPOR").Select
Cells.ClearContents
Worksheets("Veri").Select
[A2].Select
Selection.AutoFilter
Selection.End(xlToRight).Select
Selection.AutoFilter field:=2, Criteria1:=">=" & (TextBox8.Text), Operator:=xlAnd, criteria2:="<=" & (TextBox8.Text)
'Selection.AutoFilter field:=2, Criteria1:=">=" & CLng(TextBox8.Value), Operator:=xlAnd, criteria2:="<=" & CLng(TextBox8.Value)
Selection.AutoFilter field:=7, Criteria1:="<>SİLİNDİ"
Fakat Elle girdiğim zaman yada hücreye yazdırır iken Datevalue(texbox8.text) kullandığım zaman yukarıda ki aramada çıkmıyor.
hücreye yazıdırken doğrusu Datevalue ile yazdırmak o zaman elle de girdiğim zaman sorun olmuyor.
bu kriterde hangi dönüştürücü ile aramalıyım
Selection.AutoFilter field:=2, Criteria1:=">=" & xxxxxx(TextBox8.Text), Operator:=xlAnd, criteria2:="<=" & xxxxxx(TextBox8.Text)
xxxxx lerin yerine ne gelmeli.
Teşekkürler