• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Textbox ile süzme?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan cemhany
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
merhaba arkadaşlar, aslında yapmak istediğim temelde excel sayfasında bir listem var bu listeyi ben "veri/liste" yapmıştım ama liste uzun olduğundan bulmak uzun sürüyor ortalama 20 satırlık bir tabloya bu uzun listeden seçeceğim ismleri kolayca yerleştirme istiyorum mesela 1. satıra "kerem" ismini yazıcam diyelim, ben "k" ye basınca "k" ile başlayanlar "ke" yazınca"ke" diye devam edenler listelenecek bende orada "kerem"i görüp üstüne tıklayıp o satıra eklemiş olacağım. bu sanırım textbox macro ile olur diye düşündüğümden bu başlıkla konuyu açtım. forumda aradım ama bu istediğim şekilde bulamadım yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler

merhaba arkadaşlar, aslında yapmak istediğim temelde excel sayfasında bir listem var bu listeyi ben "veri/liste" yapmıştım ama liste uzun olduğundan bulmak uzun sürüyor ortalama 20 satırlık bir ...

benzer bir sorunu yaşamış ve siteden bir dosya bulmuştum.işine yarayabilir.her sütunda ayrı süzme arama şekli var sana uygun olanı kullanıp diğerlerini silebilirsin

Ekli dosyalar

Geri