• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

TextBox ile sayfada süzme

Excel Vers. ve Dili
excel 2007
MERHABA

Foruymdan yurttas arkadaşımızın hazırladığı Bu Dosya daki kodu çok beğendim ama biz biraz daha veri eklemek istiyoruz sağa doğru bunu nasıl yapabiliriz yardımcı olabilecek varmı yani şuraya gir şuna bas şunu ekle aynı formülden j sütünuna yani formülün yanina aynı formulden eklenir diyecek varmı arkadaşlar şimdiden tşk.

Merhaba.
Burada sizin istekleriniz doğrultusunda bazı negatif durumlar sözkonu.
oda şu:içerir,ile başlar,ile biter gibi opsiyonlar sadece metin'den oluşan alanlar içindir.Sayısal alanlarda ve tabiiki tarih alanlarındada bu opsiyonları kullanamzsınız.
T rex'in tesbiti budur.
Kolay gelsin.:tongue:
MERHABA

Foruymdan yurttas arkadaşımızın hazırladığı Bu Dosya daki kodu çok beğendim ama biz biraz daha veri eklemek istiyoruz sağa doğru bunu nasıl yapabiliriz yardımcı olabilecek varmı yani şuraya gir şuna bas şunu ekle aynı formülden j sütünuna yani formülün yanina aynı formulden eklenir diyecek varmı arkadaşlar şimdiden tşk.

onu anladım anlamasınada mesela o örneğin sağına aynı şekilde metin veya sayı nasıl girebilirim adım adım anlatabilirmisiniz.

sütunları en son sütunu saat var ya onun sağındaki sütunlarada aynı textboxlarda eklemek istiyoreum.

Geri