• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

TextBox Formatları Hakkında

Excel Vers. ve Dili
2003
ekteki dosyada basit bir fatura takip programı tasarlıyorum. Bazı aşamalarını tamamladım. Yapmasını bilmediğim bazı kısımlar yardımcı olursanız sevinirim.Bunlar:

TextBox1=Tarih formatında olacak Bunu yapıyorum
TextBox3= Para birimi girilicek virgülden sonra 2 basamak olması gerekli (TL)
TextBox4=Gün yazılacak(Örneğin: 30)
TextBox5=Tarih formatında olacak.Ancak burası TextBox1 ile TextBox4 ün toplamını otomatik yapması lazım
TextBox6=TextBox5 te çıkan tarih o yılın kaçıncı haftasıysa onu yazsın.
TextBox7=Tarih formatında olacak Bunu yapıyorum
TextBox8=Para birimi girilicek virgülden sonra 2 basamak olması gerekli (TL)
TextBox9=TextBox7 deki tarih o yılın kaçıncı haftasıysa onu yazsın.
TextBox10=Para birimi girilicek virgülden sonra 2 basamak olması gerekli (TL). Ancak burasıda TextBox8 den textBox3 ün çıkartıp otomatik yazmasını istiyorum
TextBox11=Text7 den text4 ü çıkartıp otomatik yazsın.Ancak sonucu tarih değilde gün sayısı olarak versin

Sanırım biraz uzun oldu ama yardımlarınızı bekliyorum.

Ekli dosyalar

yukarıdaki mesajda istediğim kodların yazımında uzmanlarımızdan ve diğer arkadaşlar yardım bekliyorum.

ilk mesajda sizlerden istediklerimin bir kısmını kendim deneme yanılma yöntemiyle bulduğumu sanıyorum. sadece bir noktada takılı kaldım.
ben textBox1 tarih giriyorum (mesela 10.09.2009) TextBox4 te bu girdiğim tarih o yılın kaçıncı haftasıysa onu yazmasını istiyorum (37) bunu nasıl sağlayabilrim. formdaki bu konu hakkında ki bölümlere baktım fakat genelde haftabaşlangıcını pazar veya pazartesi kabul ederek işlem yapılıyor.
yardımlarınızı bekliyorum.

sabahtan beri kimse cevap vermediğine göre ya olmayacak birşey istedim yada cevabı uzun bir konuya temas ettim herhalde. Yardım edecek kimse yok galiba bugun

Geri