• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Texbox ları listbox a sora sayfaya aktar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ulutanas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ulutanas

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel Vers. ve Dili Ofis 2021 TR 32 Bit
Texbox ları listbox a sonra sayfaya aktar

Arkadaşlar merhaba

ekdeki dosyada konuyla ilgili detaylı açıklama yaptım. Konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşların yardım etmesini rica ediyorum.

Teşekkürler

iyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
arkadaşlar ilgiliniz için teşekkürler benim aklıma bir fikir geldi userformdaki texbox ve comboboxları listbox2 ye aktarmak için bir sayfa açıp texbox ve comboboxları önce oraya aktarsak listbox2 de aktarılan sayfadaki verileri gösterse sonra listbox2 deki verileri kaydetsek olurmu acaba. ben denemeye çalıştım ama başaramadım kodları, belki bu yolu deneyerek kodları oluşturabiliriz uzman arkadaşlar ne dersiniz olurmu bu yöntemle.

Arkadaşlar merhaba

ekdeki dosyada konuyla ilgili detaylı açıklama yaptım. Konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşların yardım etmesini rica ediyorum.

Teşekkürler

iyi çalışmalar.

ekli dosyayı inceleyiniz .

1 adet listview ekledim

Ekli dosyalar

halit hocam çok teşekkür ederim tam istediğim gibi olmuş fakat bazı yerlerde sıralamada yani bir hata var listview1 de sıralama tarih-fatura no -firma tanımı diye gidiyorya orda fatura no yu en sona alabilirmiyiz ben bulamadım yolu listview i ilk burda gördüm düzenleme şeklinide bilmiyorum. listview ile ilgili düzenleme nasıl yapılır bir bilgi verirseniz sevinirim :). benim toolbox da listview eklemeside yok onu nasıl temin ederim.

Yardımlarınız için tekrar teşekkür ederim
iyi çalışmalar

sıralama label nesnesine göre gidiyordu onu sayfanın başlık bölümü ile değiştirdim kayıt defterindeki başlıklara göre sıralıyor ve kayıt defterindeki sütun genişliği ile aynı bu genişliği sayfada ayarladığın gibi olacak.

toolbox nesnesine sağ tıkla ve additional Controls' u tıkla ve açılan menü listesinden
Microsoft ListView Control, version 5,0
bul ve işaretle bu nesne gelecektir

Ekli dosyalar

halit bey çok teşekkür ederim şimdi tam istediğim gibi oldu. Sayenizde listview işleminide öğrenmiş oldum. :)

iyi çalışmalar.

Geri