• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Telefon Rehberine Resim Ekleme

Excel Vers. ve Dili
EXCEL 2007 TÜRKÇE
Telefon Rehberine Resim Ekleme yardım

Öncelikle Merhaba EXCEL Ailesi Sorunum Şöyle Telefon Rehberine İsim Çagırdıgımızda O İsime Ait Resiminde UserForma Gelmesini İstiyorum Forumda Aramama Ragmen Bulamadım.UserForma İmage1 Nesnesi Ekledim. Örnek: C:\Rehber\Resim Dizinden listBox a Tıkladıgımızda O Kişiye Ait Resiminde Formda gözükmesi. Umarım Anlatabilmişimdir. Yardımlarınızı Bekliyorum Şİmdiden Tşk.

VBA Şifresi= security

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Öncelikle Merhaba EXCEL Ailesi Sorunum Şöyle Telefon Rehberine İsim Çagırdıgımızda O İsime Ait Resiminde UserForma Gelmesini İstiyorum Forumda Aramama Ragmen Bulamadım.UserForma İmage1 Nesnesi Ekledim. Örnek: C:\Rehber\Resim Dizinden listBox a Tıkladıgımızda O Kişiye Ait Resiminde Formda gözükmesi. Umarım Anlatabilmişimdir. Yardımlarınızı Bekliyorum Şİmdiden Tşk.

http://www.excel.web.tr/showthread.php?t=22790

Buradaki dosyaları inceleyin.

sn:yurttas uzmanım Örnek Dosyaları inceledim Lakin Yapamadım Göndermiş Oldugum Örnek Dosya Üzerinde Açıklarmıssınız Rica Etsem. REsimi Bir Türlü UserForm Üzerine Getiremedim.Tekrar Tşk...

sn:yurttas uzmanım Örnek Dosyaları inceledim Lakin Yapamadım Göndermiş Oldugum Örnek Dosya Üzerinde Açıklarmıssınız Rica Etsem. REsimi Bir Türlü UserForm Üzerine Getiremedim.Tekrar Tşk...

Ekli dosyalar

akara ekli Dosya'yı AÇIN

SN:akara ilginiz için tşk ama benim istediğim image1 nesnesine veya labele resim gömmek değil bu şekilde her kişinin resmi sabit olacaktır. benim istediğim listboxta yani isimlerin oldugu yerden bir kişi seçildigi zaman o kişiye ait resim image1 nesnesine gelsin istiyorum. yol olarakta C:\resimler Sürücüsü kullanılsın istiyorum. tkr. tşk.

bunu denermisiniz
analist_Click içine koyunuz.

Hedef = "C:\Rehber\Resim\"
resimyükle = Hedef & analist.List(i, 0) & ".jpg"
On Error GoTo atla3
Image1.Visible = True
Image1.Picture = LoadPicture(resimyükle)
Exit Sub
atla3:
Image1.Visible = False

bunu denermisiniz
analist_Click içine koyunuz.

On Error GoTo atla3
Image1.Visible = True
Exit Sub
atla3:
Image1.Visible = False
On Error GoTo atla3
Image1.Visible = True
Exit Sub
atla3:
Image1.Visible = False
sn: uzmanım öncelikle tşk.dediğiniz gibi Yaptım fakat her isimde aynı resimi gösteriyor ben her isime ayrı resim göstermesini istiyorum veya ben yapamadım dosya üzerinde yaparsanız sevinirim şimdiden çok teşekkür ederim.

anamönüden
Private Sub CommandButton5_Click() hatalı
Private Sub CommandButton6_Click() doğru değiştirin.

Sn: beyaz34 ilginiz için çok tşk ederim fakat resim ekleniyor ancak kapatım açtıgımızda resim yok ben şöyle bir şey istiyorum tabi mümkünse excelde her şey mümkün gerçi :) resim eklediğimiz kişi nin resmi kayıtlı kalsın yani atıyorum security isimli kayıtın resmi kayıtlı 2. ali isimli kayıtın resimi kayıtlı 3. veli isimli kayıtın resimi kayıtlı yani isimlere tıkladıgımızda o kişiye atadıgımız resim gelsin. tekrar tşk. yol olarakta C:\Rehber\resim

sn: uzmanım öncelikle tşk.dediğiniz gibi Yaptım fakat her isimde aynı resimi gösteriyor ben her isime ayrı resim göstermesini istiyorum veya ben yapamadım dosya üzerinde yaparsanız sevinirim şimdiden çok teşekkür ederim.

evet doğru söyluyosunuz şimdi düzelttim dosyan ektedir

Kod:
Private Sub RESIMLERIBUL_Click()
sıra = analist.ListIndex + 3
resimyükle = Hedef & Cells(sıra, 2).Value & ".jpg"
On Error GoTo atla3
Image1.Visible = True
Exit Sub
atla3:
Image1.Visible = False
End Sub

Ekli dosyalar

Kod:
Private Sub RESIMLERIBUL_Click()
sıra = analist.ListIndex + 3
resimyükle = Hedef & Cells(sıra, 2).Value & ".jpg"
On Error GoTo atla3
Image1.Visible = True
Exit Sub
atla3:
Image1.Visible = False
End Sub

Ne Diyebilirimki 10 Numara Elinize Sağlık Tekrar Teşekkür Ederim.

user form daki anatel1 texbox formatını, tel numarası şeklinde örnk: 0(111)111-1111 nasıl değiştirebiliriz..

Geri