- Excel Vers. ve Dili
- 2010 64 bit
DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
ellerine sağlık, çok güzel olmuş.
arama kısımları geliştirilebilir, örneğin farklı alanlar için... ya birisinin telefonu vardı, sonu 52 idi ama..... gibi
düzeltme işlemlerini de form ile yapsanız çok şık olur.
çalışma ve geliştirme açısından çok faydalıdır telefon rehberi uygulaması, yapmayan yok gibidirama özellikle outlook ve/veya online mail servislerinin bu anlamda çok geniş olanakları, bu tür programları kullanmamızı hep engelliyor maalesef. ben delphi ile kendi yaptığım programı bile kullanmıyorum
hepsi bir yana; tekrar ellerinize sağlık
Beğendiğiniz için çok mutlu oldum istediğiniz gibi değiştirdimHasan Bey Selamlar
Programınızı çok beyendim.
Programda Ev Telefonu yerine Firma / Kurum ibaresi ekleyebilirmisiniz.
Çalışmanızı şimdi gördüm çok güzel olmuş,bu çalışmayı başka amaç için kullanmak istiyorum çünkü yaptığınız çalışma buna izin verebilir size açıklamak istiyorum.ben firmalar için sağlık bakanlığı ubb işlemlerinde danışmanlık yapıyorum ve firmaların ithal ettiği ve imal ettiği ürünleri , bu ürünlere ayit kalite belgelerini ve şirketlerini sisteme giriyorum aynı senin yaptığın gibi bir çalışmaya ihtiyacım var ,adı telefon rehberi değilde örneğin UBB GİRİŞ TAKİBİ olabilir,belki senin koyduğun butonların adı değişebilir değişiklik yapıp örnek koyarsan çok sevinirim.,
sayın miromax çalışmamı beğendiniz için teşekkür ederim.istediğiniz gibi programı güncelleyebilirim ama sizden bir ricam var kayıt yaparken hangi başlıkları kullanacağımızı ve hangi verileri arama özelliği vereceğimiz ile ilgili bilgiye ihtyacım var excelde basit bir tablo oluşturabilirseniz çok sevinirim.