• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Teknİk Servİs MÜŞterİ Takİp

Excel Vers. ve Dili
excel 2007 excel vba
Ekli dosyada Ay içerisinde müşteriler periyodik bakım için ziyaret edilmekte. Ayrıca arıza olursa ayrıca gidilmekte. teknik servis elemanlarının günlük yaptıkları işlemleri aylık rapor kısmına ilgili formüllerle yazdırmam gerekiyor. bana lazım olan sadece teknik servis elemanlarının sayfalarındaki C sutunundaki PKF yazan işlemlerin dikkate alınması.PKF yazan işlemdeki müşt. rapor kısmından otomatik bulunması (PKF NO -- FT NO -- TEKNİK ELEMAN -) ve yazması. Önemli olan rapor sayfasındaki formullerin butun t.servis elemanlarını kapsaması gerekmektedir.

sabreden derviş muradına ermiş. excel bilgisine sahip değerli arkadaşlar, bu forumda daha çok yeniyim ve birilerinin yardım etmesini bekliyorum. Belki derdimi iyi anlatamadım, eğer öyle ise bari onu belirtin arkadaşlar.

Değerli arkadaşlar, bugüne kadar eminim ki herbiriniz onlarca tablolar oluşturmuş ve bu tablolarda yüzlerce formul veya makro kullanmışsınızdır. ne olur sanki bu çalışmalarınızı burada baylaşsanız.(ama formuller görülebilir olsun) benim gibi bu işi öğrenmeye çalışan acemilerde bir şeyler öğrense. fena mı olur yani.

neyse; sabır en büyük erdemdir. Anlaşılan beklemekten başka yapacak bir şey yok. Hepinize çok teşekkür ederim

Sayın Kemal Demir bey
göndermiş olduğunuz dosya açılmıyor.

Elinize sağlık beyler

Geri