• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Teklif-Stok-Sipariş Programı

Excel Vers. ve Dili
2007 ingilizce
Herkese iyi akşamlar,
Forumdaki bir çok dosyayı indirip denedim fakat yaptığım işe uygun bir teklif hazırlama ve stok takip programı bulamadım.Ekte düşündüklerimi anlatan bir klasör var ne kadar gerçekçi bilemiyorum ama yapılıp yapılamıyacağı konusunda görüşlerinizi ve eğer yapılabilirse yardımlarınızı bekliyorum,şimdiden teşekür ederim herkese.

Ekli dosyalar

herkese iyi akşamlar,
forumdaki bir çok dosyayı indirip denedim fakat yaptığım işe uygun bir teklif hazırlama ve stok takip programı bulamadım.ekte düşündüklerimi anlatan bir klasör var ne kadar gerçekçi bilemiyorum ama yapılıp yapılamıyacağı konusunda görüşlerinizi ve eğer yapılabilirse yardımlarınızı bekliyorum,şimdiden teşekür ederim herkese.

hepsi ayrı ayrı değilde tekbir excel dosyası içinde olmazmı teklifler tamam ayrı bir klasörde olabilir ama diğerleri ayrı ayrı olmasının gereği varmı?
örnekteki gibi olsa....

Ekli dosyalar

hepsi ayrı ayrı değilde tekbir excel dosyası içinde olmazmı teklifler tamam ayrı bir klasörde olabilir ama diğerleri ayrı ayrı olmasının gereği varmı?
örnekteki gibi olsa....

Sayın Muratozmenler,
Bu programı şirketteki network ağında kullnacağız.Dolayısı ile proforma dosyası herkesin kendi bilgisayarında olacak ama diğer dosyalar server da olacak bu yüzden ben ayrı ayrı olması gerektiğini düşündüm.Tek kişi kullanmış olsa dediğiniz gibi tek bir excel dosyasında olmasında bir sorun yok.

o halde veri tabanı olarak accsess i kullanın derim bununla ilgili sitede çok örnek var bende kendime bu şekil bir çalışma yapmaya çalışıyorum. benimde çok fazla bilgim yok bu konu ile alakalı, olsaydı yardımcı olurdum bende araştırıyorum. bu şekil daha hızlı işlem yapabilirsiniz.veri tabanı uygulamalarına bakın accessi veri tabanı olarak kullanma.....

Son düzenleme:
o halde veri tabanı olarak accsess i kullanın derim bununla ilgili sitede çok örnek var bende kendime bu şekil bir çalışma yapmaya çalışıyorum. benimde çok fazla bilgim yok bu konu ile alakalı, olsaydı yardımcı olurdum bende araştırıyorum. bu şekil daha hızlı işlem yapabilirsiniz.veri tabanı uygulamalarına bakın accessi veri tabanı olarak kullanma.....

Teşekkür ederim ilginiz için..Sanırım biraz daha araştırma yapmam gerek forumda..

örnekteki gibi olsa....

selamlar murat özmenler hocam inş müsaitsinizdir. banada tam anlatıldığı gibi sadece teklif şablonu lazım ayrı numara verilecek adres telefon bilgileri sipariş numarasına tıklanıldığında siparişe gidecek böyle bir şey için yardımcı olurmusunuz forumdan bir kaç defa yardım aldım ama excell konusunda o kadar iyi değilim bir sorum daha var hocam teklif şablonu world olup onun üzerin formülleme yapabilirmiyiz ???

Geri