• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Teklif Hazırlama VBA

Excel Vers. ve Dili
Excel mi o ne :D
Merhabalar,

Elimden geldiğince ve sizlerin yardımıyla bir teklif hazırlama çalışması yaptım.
Ama ufak bir sorunum kaldı.
Sorunum: Satırlar hücredeki yazılan yazıya göre otomatik büyüyüp küçülüyor fakat ben bu hücrelere resim de eklediğim için haliyle o resimde o hücre kadar küçük oluyor.
Yapmam gereken resim büyükse hücre küçükse resmin yüksekliği kadar hücreyi büyütmek..
Geliştirmek isteyen arkadaşlar Teklif hazırlama programı ektedir.
Kolay gelsin, iyi çalışmalar..

Ekli dosyalar

Çok güzel ellerinize saglık..iyi gelilştirmişsiniz... Fakat checkboxu işaretledigimde miktar 1 artmalı bunun kontrolünü tekrar gözden geçirmelisiniz..

Orjinal olarak size gönderdigim dosyada mevcuttu bu oradan bakıp kopyalayabilirsiniz

Kolay gelsin

Sizin ellerinize sağlık, sizin sayenizde geliştirebildim.Onun sebebi de ürünü koyuyoruz ama opsionel olarak veriyoruz o açıdan öyle düşündüm.

Teşekkürler.

17 kişi indirmiş bir kişi ne yardımda nede teşekkürde bulunmuş.
Teşekkürler.

Hasan bey selamlar

İşte orayı +1 olarak arttırır iseniz genelde bunu kullanacak olan kişiler fiyatı otomatik hesaplayacaklardır... Örneklemek gerekirse

1 Kutu Peynir ver
1 Kutu Zeytin ver
1 Kutuda Yag ver nekadar olurun cevabını otomatik olarak görmüş olacaktır. Mesele zaten hız meselesi degil mi ? Böylelikle daha hızlı olur.. Hea siz 10 kutu derseniz zaten elle gidip mecburen yine yazacaksınız.

:))) Kızmayın kimselere ihtiyacı olan alıp geliştirir zaten

Hasan bey eline sağlık, çok güzel olmuş..Örneğin son hali mevcut mu?

Geliştirilmesini talep edenlere yardımcı olabilirim

VBA şifresi yok ki?

Şifre falan gözükmüyor.
Kodlar erişilebilir.

indirilmeme sebebi altın üyelik olmayışı.

Office 2010 ile uyumlu değil.

Geri