Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sayın ertmer teşekkür ederim ancak, illeri 81 olarak baz almak lazım ve yaklaşık 200 adet ilçe var bunun içerisinde ben sadece örnek bir tablo olarak hazırladım. Yani ben E sütununa tek tek il ve ilçeleri girmeyeceğim kendisi aynı ili ve ilçeyi kaç tane varsa E sütununda teke düşürecek ve hemen karşısına yani F sütununa da kaç tane ise rakam olarak oraya yazacak.
tasmed bey çok teşekkür ederim. Sizden bir ricam olacak aktarma işini bir butonla değil de otomatik olarak kendisi yapabilir mi. Bazen buton basarak aktarmayı yani güncellemeyi unutuyorum. Dolayısı ile hem zaman dan hem de kağıttan israf ediyorum.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.