• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

tek ürüne bağlı giden alt ürünleri stoktan düşme

Excel Vers. ve Dili
visul
Merhaba arkadaşlar

Benim yapmak istediğim şey mesela 1.koltuğu listboxtan seçtigimde alta 1.koltuga giden ürünler gelicek sayılarıyla ile daha sonra alttaki butonda düş ver tıklattıgımda stoktan o ürünleri düşücek 10 adet koltuk için aynı şeyler yapılabilirmi ben bişeyler yaptım düşeyara ile alt tarafa getirebiliyorum ama devamı yok işte yardımlarınızı bekliyorum

dosya ektedir.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Genel Forum Kuralları
Konu Başlığı:
- Konu başlıklarını konunun içeriğini ifade eden şekilde seçilmesi gerekmektedir. (yardım, lütfen, kişiye özel gibi başlıklar uyarı yapılmaksızın silinebilir veya düzeltilebilir)
Mesaj İçeriği:
- Mesaj yazarken sadece smiley kullanmayın ya da +1 şeklinde yazı yazmayın.Bunlar yerine "teşekkür ederim", "ben de katılıyorum" gibi cümleler kullanın.Cumle kullanmak erdemdir.
Mesaj Silme ve Değiştirme Hakkı:
- Üye mesajlarını istediği zaman değiştirebilir. Üye bir mesajının mutlaka silinmesi gerektiğini düşünüyorsa yönetici arkadaşlara özel mesal ile başvurmalıdır. Yönetim uygun görürse bu mesajı siler. Forum yönetici ve moderatörleri kurallara uymayan mesajlari üyelere haber vermeksiniz her zaman değiştirme ve silme hakkına sahiptir.

Merhaba. Konu başlığını düzeltmeniz sizin için ve de sizden sonraki üyeler için lazım olacaktır.

Merhaba;
Özel mesajınızda hangi konu için olduğunu belirtmemişsiniz. (En son sorduğunuz soru olduğunu varsaydım.)
Sayfalardaki uyarıları dikkate alarak Eki deneyin.
İyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

Merhaba;
Özel mesajınızda hangi konu için olduğunu belirtmemişsiniz. (En son sorduğunuz soru olduğunu varsaydım.)
Sayfalardaki uyarıları dikkate alarak Eki deneyin.
İyi çalışmalar.

Çok teşekkür ederim çok güzzel olmuş fakatt 3.koltugu seçtiğimde koltugun sadece sünger vs düşüyor berjer 2'li gibi ürün grupları düşmüyor

Çok teşekkür ederim çok güzzel olmuş fakatt 3.koltugu seçtiğimde koltugun sadece sünger vs düşüyor berjer 2'li gibi ürün grupları düşmüyor

Merhaba;
ürün isimleri her yerde aynı olmalı.
Yani "stoktandüs" sayfasında A sütununda hangi ürün isimleri ne şekilde yazıyorsa , "ürün_ağacı" sayfasında 1. satırda E1 hücresinden itibaren aynı formatta yazılmalı. (aksi halde eşleştirme yapamayacağı için düşmez.)
Düşmeyen ürünlerin yazılımlarını Bu şekilde deneyin.
İyi çalışmalar.

Geri