• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Tek seferde birkaç satır eklemek

Excel Vers. ve Dili
2007 türkçe
Merhaba
Excelde satır eklemek istediğimde satır ekleden bir tane satır ekliyor.Ben arka arkaya 9 tane değil tek seferde 9 tane ekleyemez miyim?
Bir de ,hücre içinde tab tuşu kullanamıyorum.Hücrenin içinde biraz boşluk bırakıp yazmak istiyorum,tab tuşunu kullanıyorum olmuyor.Başka bir yolu var mı?

Merhaba,

Ekleme yapacağınız Soldaki satır numaralarının yazıldığı yerden istediğiniz kadar satır seçip, sağ klik ve ekle derseniz istediğiniz olur.

Tab tuşu hücreler arasında çalışır.

evet birkaç satır seçince oluyormuş daha kolay oldu teşekkür ederim.hücre içinde boşluk bırakmak için boşluk tuşundan başka bişey kullanamam o zaman bu durumda,öyle mi?

evet birkaç satır seçince oluyormuş daha kolay oldu teşekkür ederim.hücre içinde boşluk bırakmak için boşluk tuşundan başka bişey kullanamam o zaman bu durumda,öyle mi?

Hücre içinde neden boşluk bırakmayı düşünüyorsunuz anlayamıyorum.

Örnek dosya ile ne yapmak istediğinizi belirtirseniz belki bir çözüm yolu bulunabilir.

Bu haliyle anlamakta güçlük çekiyoruz.

kastettiğim şu : ilk hücreye bir birim ismi yazdığımı düşünelim.bir alt satıra da onun alt biriminin ismini.alt birimi olduğu için biraz boşluk bırakarak yazmak istiyorum,tabı kullandım olmadı.başka yöntemi var mı merak ettim.

Geri