Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba;
Tek sayma meselesini pek anlayamadım. (Yani isim&süreç&vardiya ve tarih baz alındığında tüm veriler tek yani mükerrer yok.)
Eki inceleyin. İstediğinizi karşılamıyorsa Görmek istediğiniz sonuç tablosunu oluşturarak tekrar ekleyin.
İyi çalışmalar.
Elinize sağlık. Tam istediğim değil ama, bu çalışmanıza göre bir kurgulama deneyeceğim.
Aşadaki formülü Makroda uygulayarak 1 günde her personel için tekrarlanan görev tanımını günde sadece 1 kere saydırıyorum. Böylece 1 görevi kaç Aktif günde yönetildiğini buluyorum.
Ancak, işin içine Vardiya girdiğinde süreci ayrı ayrı ele almam gerekiyor. Yani 1 gün için uyguladığım formülü 1 gün içerisindeki Vardiyalarada uygulamak, her vardiyadaki görevi ayrı ayrı Aktif gün hesabına dahil etmek istiyorum.
Karışık anlatmadım umarım. Bu konuda desteğiniz olabilirse çok sevinirim. Olamazsada uğraşıp paylaştığınız dosyayı isteğime göre kurgulayabilirmiyim bakarım..
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.