Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bir tablodaki verileri açılır listelerden oluşan bir kriter grubunu baz alarak tek hücrede değerlendirecek bir formüle ihtiyacım var.Ayrıntılı açıklama ekte vardır.İlgilenecek olan herkese çok teşekkür ederim.
Yalnız kriter5 deki veri ile tablodaki veriler birbirini tutmuyor. Sayfa1 de bu değerleri kısaltarak girmişsiniz. İki veriyide aynı girerseniz formülü uzatmamış olursunuz. Ben formülü yazarken ikisini aynı düşünerek yazdım..
Korhan Hocam çözümünüz için çok teşekkür ederim.Doğru sonuçları alıyorum ellerinize sağlık.
Ömer hocam dikkatimden kaçmış 5.Kriter konusu düzeltmeyi yaptım ve denedim.Fakat şöyle bir sorun var diyelim 26-29 yaş için 2 sonucunu veriyor bunlardan kadın olanları eklediğim zaman sonuç 5 çıkıyor oysa 26-29 yaş aralığında ve kadın olanlar 1 çıkmalıydı.İlginiz için teşekkür ederim.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.