• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Tek bir excell dosyasında birden çok kitap açabilmek?

Excel Vers. ve Dili
2007 Türkçe
iyi günler.tek bir excell sayfasında iç içe kitaplar oluşturamazmıyız ?böyle birşey olsa gereksiz dosya çöplüğünden kurtulmuş olurduk.hani yeni bir çalışma kitabı açınca altında sayfa1,sayfa2 diye devam ediyor ya,o sayfalarında hemen altında kitaplar için ayrı bir yer olsa onlar da kitap1 kitap 2 diye devam etse ve bunların hepsini içine alsa süper olurdu.umarım derdimi anlatabilmişimdir.şimdiden teşekkürler.

Excelde zaten bu var.
En son 5 yada 10 dosyayı gösterir şekilde bir durum var.
Dosya sekmesine tıklayın orada göreceksiniz.:cool:

hayır siz benim demek istediğimi yanlış anladınız.sizin söylediğiniz hard disk üzerinde kayıtlı farklı excell dosyalarına erişim için.Ancak ben o en son 5 yada 10 dosya dediğiniz excell dosyalarının da tek bir excell içinde olmasını istiyorum.şuna soy ağacı gibi diyebiliriz.sınırsız alt dosya açmaktan bahsediyorum.iç içe dosyalar yani.ben dosya sayfasından yeni bir dosya açtığımda excell onu farklı bir dosya olarak (kitap1,kitap2... gibi) açıyor ve farklı kaydetmemi istiyor.halbuki ben o dosyanın da son kayıtlı excell sayfamın içinde olması istiyorum bilmem anlatabildim mi ? ya da excell henüz böyle bir versiyona sahip değil mi acaba ?

Geri