• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

TCMB döviz kurları

Tevfik_Kursun

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Office 2016 Pro - Türkçe 64 Bit
Merhaba Arkadaşlar,
TCMB'den döviz kurlarının indirilmesi ile ilgili pek çok çalışma inceledim. Her biri ayrı ayrı özelliklere sahip. Çok da güzel çalışıyorlar. Fakat hepsinde de çok detay var.
Sadece USD ve EURO döviz satış kurlarını yazılı tarihe göre veren, mümkün olduğu kadar sade bir örnek arıyorum.
Saygılarımla

Merhaba,

Ekteki dosyayı inceleyiniz.

Ekli dosyalar

Merhaba Sayın Korhan Ayhan Hocam,
Öncelikle, ilginize ve zahmetilernize çok teşekkür ederim.
Ancak
Kod:
        If Intersect(Target, Range("A3:A" & Rows.Count)) Is Nothing Then Exit Sub
bu satırda compile error: variable not defined (sanırım belirtilmemiş değişken) gibi bir mesaj alıyorum.
Nedenini bulamadım.
Sadece bulunduğu günün sabahının geçerli kurlarını getirse yeter.
Saygılarımla

Belirttiğiniz satır hataya sebep olmaz. Hata başka bir satırda oluşuyordur.

Çok haklısınız Sayın Korhan Hocam,
Dosyayı kayıt etmeden çalıştırmaya kalkmışım. Hata bundan kaynaklanmış. Özür dilerim.
Zahmetleriniz ve özel ilginiz için tekrar teşekkür ederim.
Saygılarımla

Merhaba,

Ekteki dosyayı inceleyiniz.

Korhan Bey,
Konu baya eski, hortlatmış olacağım ama bugün lazım oldu ve benim de çok işime yarayacak gibi. Fakat benim döviz alış kuruna ihtiyacım var. Sade olması nedeniye bu örneği seçip ihtiyacıma göre biraz değiştirebildim ve çalıştı ama bu kur olayı beni aştı. Alış kuruna göre uyarlanabilir mi?

tcmb den veri çekmeye çalışıyorum fakat sadece tepede ok işareti var.döviz kurları veya başka bir bölümde yok.

nasıl çekmem gerekir

aynı zamanda sayfayı komple alıp içinden kurları çekmek de olabilir.Ancak sayfayı komple alınca kur miktarlarının yazacağı hücreler boş

aynı zamanda sayfayı komple alıp içinden kurları çekmek de olabilir.Ancak sayfayı komple alınca kur miktarlarının yazacağı hücreler boş
Merhaba.

Aşağıdaki konu sayfasında, ilk mesaj eklerine baktınız mı acaba?

KTF: Belli Tarih, Seçilen Döviz/Kur Türü TCMB Kuru

İstediğiniz başka bir şey ise sorunuzu örnek belgeyle desteklemenizi öneririm.
Tam olarak ne istediğiniz pek anlaşılmıyor çünkü.
.

Geri