• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

TC Kimlik ile aramada birden fazla kayıt sorgulama

Excel Vers. ve Dili
Office 365 (Türkçe)
TC Kimlik ile aramada birden fazla kayıt sorgulama yapıp verileri getirmek istiyorum.

TC Kimlik ile veriler GİRİŞ sheetinde bilgiler girildikten sonra KAYDET tuşuna basılınca DATA sheetine otomatikman kayıt ediliyor. Detayları ile.

GİRİŞ sheetinde TC kimliğini yazıp entere basınca "varolan ilk kayıt bilgileri alındı" diyor ve veriler geliyor.

Ben aynı TC Kimlik numaralı kişinin birden fazla olan kayıtlarını getirmek istiyorum.

Nasıl yapılabilir.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Merhaba
Yazılacak tablo buna uygun değil tek kayıt için yapmışsınız. Bunu çoklu kayda göre ayarlayın bende kodu düzenleyip göndereyim.

Merhaba
Bence bu da uygun olmamış Bir satır aktarmalık yapmışsınız gene. Ya Data sayfanız yanlış yada bu lütfen biraz daha uygun hale getirin.
Mesela şöyle söyliyeyim.
Data sayfasının başlıklarını alın giriş sayfasının 2 satırına yapıştır. A1 hücresine Tc kimlik yaz - B1 hücresindeki Tc'ye göre arattırıp bütün listeyi karşına çıksın.

Dosyada DATA SHEETİNDE başlıkları aynen kopyaladım GİRİŞ SHEETİNE,
KAYITDA YAPTIM KAYDET TUŞUND SIKINTI yapmadı.
Ancak DATA sheeti nde verilere bakınca; 1.spor cezalarını kayıt yapmış ama 2. ve 3.spor cezaların kayıtlarını yapmamış. Buda formüller olmuyor benimde makro ve geniş bilgim olmadığından elimden bir şey gelmiyor.
Yardımcı olacakları bekliyorum.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Dosyada DATA SHEETİNDE başlıkları aynen kopyaladım GİRİŞ SHEETİNE,
KAYITDA YAPTIM KAYDET TUŞUND SIKINTI yapmadı.
Ancak DATA sheeti nde verilere bakınca; 1.spor cezalarını kayıt yapmış ama 2. ve 3.spor cezaların kayıtlarını yapmamış. Buda formüller olmuyor benimde makro ve geniş bilgim olmadığından elimden bir şey gelmiyor.
Yardımcı olacakları bekliyorum.

Merhaba
Sayfa1'i inceler misiniz_?

Ekli dosyalar

s.a.
üstadım yapmış olduğunuz işlemde bir kaç arayüz değişikliği yaptım.
buna uyarlama imkanımız var mı ?
Ek'li dosyada içeriğine yazdım.

Ekli dosyalar

s.a.
üstadım yapmış olduğunuz işlemde bir kaç arayüz değişikliği yaptım.
buna uyarlama imkanımız var mı ?
Ek'li dosyada içeriğine yazdım.

Ben kendi dosyamı pek çözemedim. Ama sizin için bende önceden varlan dosyanın başlıklarını değiştirdim. Bir bakarmısınız.
Gerisine de üstadlarımız bir bakar. Beni çok aşıyor.
Kolay gelsin.

Ekli dosyalar

teşekkür ederim, ellerine ve emeğine sağlık. Çok güzel, harika iş çıkartmışsın. Ancak malesef yeterli değil :(

teşekkür ederim, ellerine ve emeğine sağlık. Çok güzel, harika iş çıkartmışsın. Ancak malesef yeterli değil :(
Olayın farkındayım.İyi bir makro bilgisi lazım. Beni çok aşıyor.
Üstadlar sorunu çözer gibime geliyor.

Son düzenleme:
Merhaba
Syn : etalayhan ve Syn : istanbulcahan
İkinizin istediği de aynı diyorsunuz ki aynı sporcu birden fazla ceza alırsa bunları nasıl gösteririz. Ama bunu yaparken sadece 1 kayıt bulmak için yapmışsınız. Size nasıl yardımcı olalım. 6. numaralı mesajda bir dosya ekledim onu inceleyin.

Ayrıca size bir çözüm önerisi : Dilerseniz şöyle yapabiliriz. Bir kod oluşturur o kodu çalıştırdıkça diğer kayıtları aynı yerlerde göstermesini sağlarız.
Örneğin : 1. Çalıştırma 123 Tc'li sporcu Boks'ta ceza almış
2. Çalıştırmada 123 Tc'li sporcu Karate'de ceza almış aynı bölümlerde bu kayıtları gösterebiliriz. Aynı anda göremezsiniz kodu çalıştırdıkça görürsünüz. İşinize yararsa yapmaya çalışayım.

Şuan TCKİMLİK ile sorgulama yerine Dosya no ile sorgulama olarak yaptım. kayıt yapıyor. Burda tek sorun data sheetinde GÖREVİ başlığındaki alana kayıt yapmıyor.

Ekli dosyalar

Geri