• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

tc ile satır sorgulama dökümanı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan acingoz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
office xp türkçe
merhaba arkadaslar formunuzda çok çeşitli programlar makrolar var ama ben kendime uyanı bulamadım bulduklarım da çok karışık yardımcı olabilirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim

TC Kimlik No - Ürün Adı - Üretim Çeşidi - Adi Soyadı - Baba Adı - "Ekili Alan
(da,m2)" - Köy Adı

girilecek bilgi satırları bunlar ben tc kimlik numarasından sorguladıgım zaman ayrı satırlara girilmiş olan tc lerin satırındaki bilgileri almak istiyorum yardım edebilecek olan varsa şimdiden teşekkür ederim

baktım da kardes bişe anlamadım bunun hazırı felan yokmu ona ait bir link verebilirmisiniz rica etsem

Merhabaa
Fikir vermesi açısından bir dosya ekliyorum.

Çözüm olmazsa kendi dosyanızı ekleyiniz.

Ekli dosyalar

çok teşekkür ederim gerçekten çok yardımcı oluyorsunuz bunada bakayım bi olmazsa dosyayı eklicem tşkler..

sayfa 2 de listelemeye calıstık ama beceremedik arazi kayıt sayfasındaki tablodan aynı tc numrasına ait satırları listelemek istiyoruz ama ilk tc olan satırı çıkartıyor gerisini yapamıyoruz yardımlarınız için tşk ederim

Son düzenleme:
yardım edebilecek kimse yokmu lütfen bilen birisi el atabilirmi bu duruma

Selamlar,

Dosyanızı sıkıştırıp foruma eklermisiniz.

Selamlar,

Dosyanızda 8.000 satır veri var formülle örnek bir dosya hazırladım. Fakat makro ile çözüm daha hızlı sonuç verecektir.

Ekteki örnek dosyayı incelermisiniz.

Not : TC nolarının gerçek olması düşüncesi ile numaralı başka değerlerle değiştirdim. Eğer sizin eklediğniz dosyadaki numaralarda gerçekse lütfen forumdan kaldırın.

Ekli dosyalar

sayfa 2 de listelemeye calıstık ama beceremedik arazi kayıt sayfasındaki tablodan aynı tc numrasına ait satırları listelemek istiyoruz ama ilk tc olan satırı çıkartıyor gerisini yapamıyoruz yardımlarınız için tşk ederim[/QUOTE]

Geri