• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Taşınır mal zimmet kalem toplamı formul

Excel Vers. ve Dili
2007 türkçe
Arkadaşlar herkese selamlar askerliğimi yapmaktaym ve tayin zamanı olduğu için mal devirleri var zimmet aktarımı şimdi malum askeri pc lere flash takamadığım için örnek dosya yerine anlattgm şeyi formul olarak yazabilirseniz sevinirim

Şimdi diyelim b1,b2.b3 .....b20 hucrelerinde sıra numaraları var formulle otomatik geliyor biryandaki sayfadan benim istediğim sayfa 30 kalemde bir aşağıda yalnız 30 (otuz) kalemdir yazıyor full dolu olursa diyelim 5 e kadar numara var yanlız 5 (beş) kalemdir yazısını nasıl yazarım yani kalemi kendi yazsın istiyorum hemde rakam ve yazı ile yazmasını

Umarm anlatabildim teşekkurler

. . .

Tablonuzda kullanabileceğiniz yardımcı alanlar var mı.

Rakamların yazılışlarını girebileceğimiz sütun. Yardımcı sütunlar sonra gizlenebilir.

. . .

Tabloda yazdırma alanı dışında kullanabileceğim bir suru alan var

. . .

Dosyanız ektedir.

D2 formül:
Kod:
=K2&" ("&DÜŞEYARA(K2;K3:L32;2;0)&")"&" KALEMDİR"

K2 formül:
Kod:
=BAĞ_DEĞ_DOLU_SAY(C1:C30)

Ekran Görüntüsü:

do.php

İNDİR-Kitap1_01.rar

Not: B sütununda sıra no getiren formül nedir.

. . .

Öncelikle teşekkürler
10 on kalemdir yazan yere mesela 10 on biçimlendirmesiyle aşabilirmiim yani yardımcı alanın yazı tipi kalın olursa d2 de kalın olurmu son olarak şunu yapabilir miyim
"yalnız asagıda belirtilen 10 on kalem taşınabilir zimmeti eksik olarak teslim ettim veya aldım " bunu yazamı yoksa 10 on için ayrı hucre açıp hucreyi yazının arasına sıkıstırmak mı kolay olur

. . .

Formül içinde 10 (on) kısmını kalın yapamazsınız.

Diğer sorunuzla birlikte bu kısmı ayrı bir hücrede yazarsanız kalın yapabilirsiniz.

. . .

Öncelikle huseyin bey teşekkür ederim ilginize
Lakin bir önceki sayfadan zimmet senedine sıra numaraları ve ılgılı mal cinsi sayısı arkadan formülle geldiği için dizin verdiğiniz kodlarla ilgili c hucreleri formulle dolu olduğu için hep 30 kalem çıkıyor tek kalemde olsa hep 30 kalem bununla ilgili nasıl bir yol izleyebiliriz
Teşekkurler

. . .

İlla C sütunundan kontrol etmek gerekmez. Elle veri girişi yapılan sütuna göre formülü değiştirin.

. . .

İlgili sayfa tamamen formul yani elle veri girişi yok
Verilerin geldiği diğer sayfa ise diğer ornegın takım kom odası 1 pc subay odası 2 pc senet sayfasından subay odasını filtreleyip formule göre senete dokuyor yani önceki sayfada sıra numarası yok malzeme adı var
Resim çekip göndermeye çalışacağım gerçekten bu formule ihtiyacm var teşekkurler

Geri