Slm hocam.ben tarihler arası gün sayısının bulunmasını yapmak istiyorum, bu normal şartlarda tek tek girildiğinde olmasına oluyor ama, ben her seferinde bu şekilde tek tek giriş yapmam zaman alıyor. o yüzden örneğin:= V5-V304 satırları arasında yazdığımda.istediğim sonuçu alamıyorum.ekteki taplodaki verileri başka bir internet sitesindeki ana taplosundan alıyorum.burada aldığımdan dolayı bi taploda (C , D,) satır yada sutun tek bir satırmış gibi oluyorlar otomatikman yani. ben bunlları yan tarafta başka bir satırda örneğin;=V5 ila V304 satırları arasında fark bulmaya gittiğimde ise ortaya çok farklı sonuçlar cıkıyor.taploda.=V5-V86 aralığındaki gün sayısı 752 evt oluyor ama, diğer türlü = V5-V304 girdiğimde ise 41755 sayısı çıkıyor,benim istediğim. =V5-V304 aralığını girdiğimde (00.01.1900) bu tarihleri hesaba katmadan, normal tarihler olan,zamanlama arasındaki gün farklarını bulmak istiyorum. bu =V5-V86 aralığı ise V5 sabit ama V86 aralığı sabit olmuyor. başka sayfalarımda bu 50 olur 100 olur 304 e, kadar değişebiliyor o yüzden bu =V5-V304 aralıklarını gün farkıı bulamıyorum. çok özür dilerim hocam böyle uzun yazdımki kendimce tam izah edebilmek adına yani. yardımlarınızı bekliyorum bu konuda. şimdiiden çok tşk edrim hocam her birinize.