• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Tarihe göre yazdırma alanı

Arkadaşlar merhaba.

Patrona her gün bulunulan günden öncesine ait ve bulunulan günden sonrasına ait (o ay sonuna kadar) olan borçları 2 ayrı sayfa halinde bastırıp vermem gerekiyor.

Ben bunu; Tarih yazan hücredeki açılır listeye tıklayıp Özel i seçip filtre ölçütünden küçüktür ü seçip o anki tarihi yazıp çıkan listeyi yazdırıyorum.

Bulunulan günden sonraki tarihe ait borçları ise; Tarih yazan hücredeki açılır listeye tıklayıp Özel i seçip filtre ölçütünden büyüktür ü seçip o anki tariten 1 eksiğini yazıp çıkan listeden (sadece o ay sonuna kadar istediğimden dolayı) Yıl ve Ay hücrelerinde ki açılır hücrelerden seçim yapıyorum ve listeyi yazdırıyorum.

Ustalardan ricam (tabi olabiliyorsa), Makro ile veyahutta başka bir yolla bu yukarıda işlemleri biraz daha otomatikleştirebilirmiyiz?

İlginize şimdiden teşekkürler

Ekli dosyalar

ofis 2007 ve 10 da filitreleme de bu istediğin,z ço kolay
hangi tarikleri istiyorsanız onları tıklayın zaten yl ay ve gün bazında filitreliyor

ofis 2007 ve 10 da filitreleme de bu istediğin,z ço kolay
hangi tarikleri istiyorsanız onları tıklayın zaten yl ay ve gün bazında filitreliyor

Haklısınız bende dediğiniz gibi yapıyorum fakat işlemlerin hızlanması için makro veya benzeri ne yapabiliriz diye sormuştum.

Geri