• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Tarihe göre Toplam alma

Excel Vers. ve Dili
office 2007 64 bit
office 2010 64 bit
Sayın Hocalarım ve arkadaşlarım A,B ve C sütünlarına günlük veri giriliyor A sütünuna isim B sütünuna tarih ve C stünuna miktar giriliyor. B sütünundaki aynı tarihlerin C sütünundaki miktarlarının toplamı ile M sütünuna tarih tek olacak şekilde yanına yani N sütünuna da miktarlarının toplamın yazdırılması yani kısacası M ve N sütünuna günlük toplamlarını yazdırmak ve S ve T sütünuna da ayılık toplamlarını yazdırmak istiyorum ayrıca bunun sayfa aktif oldugunda veya sayfaya veri eklediğinde oması gerekiyor yani herhangi bir buton yardımı ile değil
bunu nasıl yapabilirim?

dosya eki
http://s5.dosya.tc/server3/xlnqyk/gunluk_aylik.xls.html

Son düzenleme:
Dosyanız ektedir.

Ekli dosyalar

sayın korhan ayhan hocam cevabınız icin tesekürler altın üyeliğim bittiği icin dosyayı indiremiyorum ancak yarın altın üyeligimi yenileyebilirim. saygılarımla

Sayın hocam bu kod oluyor fakat cok kastı sadece N ve T sütünlarına kod girerek yaparsak nasıl bir kod olması gerekir. yani M2 deki tarihle B2 den B nin sonuna kardar olan kısımda ayni tarih varsa C deki doplamlarını N2 ye yazdırmak istiyorum. ayni şekil de T2 ye de S2 deki ayın ile M2 den M nin sonuna kadar olan kısımda ayni ay varsa yanındaki toplamları T2 ye yazdırmak istiyorum.

Ekli dosyalar

Korhan Ayhan üstadım ellerin dert görmesin. Toplam alma makrosunu 2 koşula bağlamak mümkün olur mu ? örneği hem tarih hem de MASA numarasına göre toplam alınabilir mi ?

Geri