• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

tarihe göre liste alma

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan irfem4
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

irfem4

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
2010 tr
ekteki dosyadada belirttiğim gibi var olan listeden tarihe göre liste alma istiyorum. yardımlarınız için şimdien tşk.

Ekli dosyalar

Merhaba...

Dosyanız Ektedir. Kolay gelsin.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
ellerinize sağlık hocam. çalışmanız işimi görecek gibi. acaba formül olarak çözümü varmıdır başka çalışmalarda kullanmak için.

Formül olarak bilemem ancak kodları revize ederek kendi çalışmanıza uyarlayabilirisniz.

tşk. hocam. kod işlemlerinden hiç anlamıyorum. ellerine sağlık yalnız süz butonuna bastıktan sonra tarihler başka olsada 1. sıradaki veri hiç değişmiyor.

Rica ederim. Hocalarımızdan öğrenip acemice birşeyler yapmaya çalıştım.2 numaralı mesajdaki dosyayı değiştirdim şuan doğru sonuç veriyor. Hata yapmışım.Dediğim gibi formül ile muhakkak yapılabiliyordur ancak ben bilmiyorum. Uyarlama imkanınız olursa kendi çalışmalarınıza çok güzel sonuç alabilirsiniz.Kolay gelsin

kendi uygulamam uyarlamaya çalışıyorum. tekrardan çokk tşk.

İyi geceler,

Alternatif olarak formülle hazırladığım ekteki örnek dosyayı inceleyiniz.

1000 satıra kadar verileri listeler. Eğer veri sayınız çoksa formül içindeki 1000 değerini değiştiriniz.

Formüller dizi formüldür. CTRL+SHIFT+ENTER tuş kombinasyonu ile doğru sonuç üretir.

Ekli dosyalar

korhan usatm ellerin dert görmesin. çok tşk ederim.

Korhan Hocam herzamanki gibi yine harikasınız. Sayın irfem4 ün müsadesiyle hemen bu çalışmayı arşivime eklemek istiyorum. Çok teşekkür ederim...

korhan hocam sayfa1 deki listede yer alan ve 10.10.12 tarihli xxx verisi listeye gelmiyor.

korhan hocam veriler karmaşık olarak geliyor 10.10.2012 tarihli xxx verisi 11.10.2012 yazınca geliyor. ayrıca başka satırdan başka satırdaki veriler gelmiyor

Günaydın,

Evet haklısınız. İlk satırı atlamışım. Üstteki mesajımdaki dosyayı güncelledim. Tekrar deneyiniz.

çok teşekkur ederim korhan hacom ellerime sağlık

Geri