Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
tşk. hocam. kod işlemlerinden hiç anlamıyorum. ellerine sağlık yalnız süz butonuna bastıktan sonra tarihler başka olsada 1. sıradaki veri hiç değişmiyor.
Rica ederim. Hocalarımızdan öğrenip acemice birşeyler yapmaya çalıştım.2 numaralı mesajdaki dosyayı değiştirdim şuan doğru sonuç veriyor. Hata yapmışım.Dediğim gibi formül ile muhakkak yapılabiliyordur ancak ben bilmiyorum. Uyarlama imkanınız olursa kendi çalışmalarınıza çok güzel sonuç alabilirsiniz.Kolay gelsin
korhan hocam veriler karmaşık olarak geliyor 10.10.2012 tarihli xxx verisi 11.10.2012 yazınca geliyor. ayrıca başka satırdan başka satırdaki veriler gelmiyor
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.