Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Elinize sağlık ama birleştirilmiş hücrelerin üstünü nasıl çizdiniz? bende ki formülde aynı ama çalışmadı nerede hata yaptım? Doğruysa durdur seçeneğini aktif etmişsiniz fark burada mı bakacağım.
=EĞER($A3<=BUGÜN();1;0) bunu kullandınız ve birleştirilmiş hücrelerde üstü çizili oldu. Neden a3 seçildi diğerlerinde b3 seçilmiş.
Merhaba;
Hücreleri birleştirmeden koşulu oluşturun ve uygulayın.
Daha sonra hücreyi/hücreleri birleştirin.
Rakam yazdığınız hücrenin üstünü çizebilmek için A sütunundaki tarihi mukayese ettim. (tarih olan diğer hücrelerde zaten tarih olduğu için kendi hücre mukayesesi yeterli oldu)
Kullandığınız versiyonla ilgili farklı bir yansıma varsa onu bilmiyorum (ofis 2003 kullanıyorum)
İyi çalışmalar.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.