• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Tarihe göre değer atama

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ILKISIK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
formülde eksiklik var herhalde

Yardımın için teşekkür ama formülde bir sıkıntı var herhalde. Kısaca açıklayayım. Örnek dosya ekte.

- Cinsiyeti kısmında Dişi yazıp cinsi kısmında buzağı yazan bölümde; cinsiyetini silince yandaki tabloda gruplardaki değer azalmıyor. Sadece ırk bölümündeki değer azalıyor.

-Cinsiyeti kısmında Dişi yazıp cinsi kısmında Dişi dana yazan bölümde rakamlarda sorun yok ama cinsiyet kısmı boş olunca cinsiyeti danaya dönüşüyor. Bu kısımda Bilinmiyor yazmasını istiyorum.

-Cinsiyeti kısmında Dişi yazıp cinsi kısmında inek yazan bölümde rakamlarda sorun yok ama cinsiyet kısmı boş olunca cinsiyeti boğaya dönüşüyor. Bu kısımda Bilinmiyor yazmasını istiyorum.

- Cinsiyeti kısmında Erkek yazıp cinsi kısmında buzağı yazan bölümde; cinsiyetini silince yandaki tabloda gruplardaki değer azalmıyor. Sadece ırk bölümündeki değer azalıyor.

- Cinsiyeti kısmında Erkek yazıp cinsi kısmında dana yazan bölümde; cinsiyetini silince yandaki tabloda gruplardaki değer azalmıyor. Sadece ırk bölümündeki değer azalıyor.

- Cinsiyeti kısmında Erkek yazıp cinsi kısmında tosun yazan bölümde; cinsiyetini silince yandaki tabloda gruplardaki değer azalmıyor. Sadece ırk bölümündeki değer azalıyor.

Son olarak cinsiyet kısmı boş olunca cins kısmında bilinmiyor yazmasını istiyorum hepsinde.

Ekli dosyalar

Geri