• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Tarih Sıralama

Excel Vers. ve Dili
excel 2007
Arkadaşlar "ŞABLON" sayfasındaki B11 ile J60 arasındaki verileri tarih sırasına göre sıralama yaptırmaya çalıştığım makrosunu çalıştıramadım bu konuda yardımlarınızı rica ediyorum.

Ekli dosyalar

Sub sırala()

Range("B11:J60").Select
Selection.Sort Key1:=Range("B11"), Order1:=xlAscending, Header:=xlGuess, _
OrderCustom:=1, MatchCase:=False, Orientation:=xlTopToBottom, _
DataOption1:=xlSortNormal

End Sub

Bir modüle atıp deneyiniz.

Sayın magnesia ilginize teşekkür ederim fakat yine olmadı. Bu sıralamayı "ŞABLON" sayfasındaki B11 ile J60 arasındaki verileri çalışmayı kapatıp açtığımda değil de F2 tuşuyla tarih sırasına göre sıralama yaptırmak mümkün mü acaba.

Kodlar çalışma kapatılıp açıldığında değil, bir buton oluşturup kodlar içine atıldığında çalışır. Ha F2 tuşuna basıp çalıştırmışsınız ha oluşturduğunuz butona. Değişen bir şey yok.

Arkadaşlar bu çalışmada "CARİLER" sayfasındaki herhangi bir cari adına çift tıkladığımda o cari adına yeni bir şablon oluşturan ve "ŞABLON" sayfasında ise sayfasındaki B11 ile J100 arasındaki verileri tarih sırasına göre sıralama yaptırmaya çalıştığım bir kod mevcut. Benim burada yapmak istediğim şey sıralamanın "ENTER" yaptıktan sonra gerçekleşmesi sağlamak ve bunu oluşturduğum tüm yeni cariler de gerçekleşmesini sağlayacak şekilde kodları düzletmek istiyorum.

Ekli dosyalar

Açık söyleyeyim siz de ne istediğinizi bilmiyorsunuz.. Her seferinde başka şekilde soruyu değiştiriyorsunuz. Eminim ne demek istediğinizi anlayan çıkar ve size yardımcı olur..

Teşekkürler.

Geri