• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Tarih Sıralama Hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Excel Vers. ve Dili
Türkçe Excel 2010 TR ve 2016 TR versiyonu.
Hayırlı akşamlar. Bugün çok uğraştım, formülü doğru girdiğim halde, bir türlü doğru sonucu alamadım. BÜYÜK(D4:D2403;1) şeklinde formül girdiğimde hata veriyor. Dosya ekte. Zaten dosyanın Veri sayfasına da karşılaştığım hataları yazdım. Bakıverirseniz çok memnun olurum. Şimdiden çok teşekkür ederim. Allah'a emanet olun.

Ekli dosyalar

Merhaba;

Veri sayfasını inceleyin. (diğer sayfalarda herhangi bir işlem yapmadım)
İyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

Merhaba;

Veri sayfasını inceleyin. (diğer sayfalarda herhangi bir işlem yapmadım)
İyi çalışmalar.

Hocam hayırlı akşamlar. Ellerinize sağlık, dosyayı inceledim, tarih sıralaması tam istediğim olmuş, ancak bazı hatalara düşüyor. Onu dosyada, sayfanın içinde anlattım. Zaten örnek te girdim, hatayla ilgili. O konudaki hatayı da düzeltiverirseniz çok sevinirim. Çünkü formüller, benim başa çıkabileceğim, çözebileceğim türden formül değil. Benim fazla karışık formüller. Çünkü ben EXCEL konusunda bu kadar geniş bilgiye sahip değilim. Şimdiden çok teşekkür ediyorum. Allah'a emanet olun. Şaban KARAGÖL ÇAYCUMA/ZONGULDAK

Ekli dosyalar

Ellerinize sağlık

Selamun Aleyküm. Hocam ellerinize sağlık. Allah Razı olsun. Çalışma harika olmuş. Çok ama Çok teşekkür ederim. Allah'a emanet olun ve bu siteyi kuranlardan da, burada benim gibi insanlara gönülden yardım etmek için çalışan ve çırpınanlardan da Allah Razı olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri