Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
A2 hücresi tarih b2 hücresi saat ise C hücresine ben bunu makro ile nasıl yapabilirim yardımlarınızı rica ediyorum
Columns("C:C").NumberFormat = "dd/mm/yyyy-hh:mm:ss" BU ŞEKİLDE OLMUYOR BAŞKA BİR YÖNTEM LAZIM
saygılarla
Columns("C:C").NumberFormat = "dd/mm/yyyy-hh:mm:ss" şeklinde istediğiniz sonucu almanız gerekir.
A2 ve B2 hücresine, tarih ve saati nasıl yazıyorsunuz?
örnek dosya ekleyiniz?
İlk olarak SATIŞ sayfasındaki E16 hücresinde bulunan tarihteki boşlukları silin. Daha sonra kayıt yapan kodunuzun uygun yerine aşağıdaki kod satırını ekleyin.
Ilginiz için teşekkür ederim ama
hata veriyor hocam bu kod nerde yanlış yapıyorum acaba bu boşluk dediğiniz olay nedir onu anlamadım yardımcı olursanız çok iyi olur
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.