• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Tarih kriterine göre plaka verisi getirme

Excel Vers. ve Dili
EXCEL 2003
Sayın arkadaşlar öncelikle iyi akşamlar diler hayatınızda kolaylıklar ve başarılar dilerim.
Ekli dosya içerisinde de açıklamaya çalıştığım dosyamla ilgili yardımcı olabilirmisiniz.
1. j2 kriterine seçmeli tarih kriterine göre ı4-j4-ve k4 ten itibaren plakaya göre verileri 30.01.2020 göre doğru getiriyor. Fakat tarih kriterinde 30.01.2020 den sonraki tarihleri seçtiğimde hatalı veri getiriyor. Bu formülle ilgili yardımcı olabilir misiniz.
İyi akşamlar dilerim.

Eski formülünüzü unutun. Yapmak istediğiniz J2'dki tarih ve M2'deki plakanın verilerinin Sorgu3 sayfasından getirilmesi midir?

Ben sorgu3 sayfasına bakmamıştım. Orda her gün ayrı 3 sütunda yer alıyormuş. Beni aşıyor bu konu maalesef.

Estağfirullah hassasiyetiniz için teşekkür ederim.
Ekli tabloda tarih kriteri 30.01.2020 ye kadar doğru yapıyor, fakat ondan sonraki tarihleri seçtiğimde hatalı getiriyor.

Gizlenmiş olan Q sütunundaki 33. satırdan sonraki formül silinmiş sanırım. Onu kopyalarsanız düzeliyor sanki

Dosyanız fazlasıyla kötü kurgulanmış. Sütun bazında genişletmek yerine satır bazında tarihleri alt alta yazarak veri girişi yapsanız çok daha verimli bir dosya olur. Bu hali ile hiç kullanışlı değil.

200 mesaja gelmiş üyelerimizin soruda örnek olan kötü kurgulanmış excel tabloları, sitenin öğretme gücünün düşük olduğunu gösteriyor.

200 mesaja gelmiş üyelerimizin soruda örnek olan kötü kurgulanmış excel tabloları, sitenin öğretme gücünün düşük olduğunu gösteriyor.
C++:
MsgBox "Bu mesaj umarım sahiplerine ulaşır"
Exit Sub

Geri