Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar. Excelde bir hücrede yazan 14.04.1979 formatındaki bir tarihi başka bir hücreye 14/04/79 olarak aktarmak istiyorum. Yardımcı olabilirmisiniz??
Evren Bey teşekkür ederim. Tavsiyeniz dolaylı olarak işe yaradı..Aslında bir kodla bu değişimi nasıl yaparız cevabı arıyordum ama hallettim... İyi günler
Evren Hocam birde benim soruma cevap yazabilirmisiniz
Tarihi ctrl+shift+; tuşuna basarak atıyorum ama devamlı olarak 20/12/2009 formatında yazıyor
ben 20.12.2009 olsun istiyorum yukarda yazmış olduğunuz Biçim==>Hücreeler==>Say==>İsteğe uyarlanmış Tür kutusuna aşağıdaki formatı yazın tamam deyin yazınızdan işlemi yaptım fakat yinede 20/12/2009 olarak yazıyor sonradan düzeliyor belki gereksiz bir soru ama takıldım buna
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.