Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
SoruTarih formatını 44431 olarak görüyor. Yardımcı hücre kullanmak istemiyorum.
Sayın YUSUF44bey ben sadece ? işareti olan hücrenin sağındaki yerde düzeltme yapmak istiyorum. Yukarıdaki AL19:AN19 hücre aralığını kullanmadan formül uygulamak istiyorum.
Sayın YUSUF44bey istemiş olduğum bu idi. Formülleri birleştirme ve yardımcı hücrelerden mümkün olduğunca az veya hiç kullanmamak. Teşekkürler ihtiyaca cevap verdi. Emeğinize sağlık.
Sayın YUSUF44bey veri tabanı (Veri Sayfası) oluşturduktan sonra yazdırma sayfası/sayfalarına otomatik olarak verileri indis, birleştir formüllerini kullanarak üst yazı/tutanak sayfaları kendiliğinden oluşmuş oluyor. İşlerin seri, kolay, tek tip çıktı alma her şeyden de önemlisi zaman tasarrufu yapıyoruz. Emeklerinize sağlık.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.