Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar günaydın bana gelen excel listesinde tarih formatı b sütunundaki gibi..ancak gördüğünüz gibi ay gün yıl ve saat formatında benim istediğim normal tarih gibi gün ay yıl olmasını istiyorum.
Sayın işsiz yardımınız için teşekkür ederim..ancak bazı satırlarda #değer! Hatası veriyor onunda nedeni saat formatında saniye olmasından kaynaklanıyor sanırım…birde tarihi 1.10.2016 olarak atıyor 01.10.2016 olarak yazdırma imkanımız olur mu ?..ben parçaal ile 01.10.2016 tarih formatı yazdırmak istedim ama bu 42 ile başlayan tarihin sayı karşılığını veriyor..
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.