• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Tarih bulma ile ilgili makro

Excel Vers. ve Dili
Office 2010 Türkçe
Personel yoklaması hazırlamak istiyorum. A sütununda yazılı tarih personelin İZİNLİ olduğu tarihleri göstermektedir. Ben C sütununa personelin ne zaman katılış yapacağını gösterir bir makro yapmak istiyorum. Katılıştan maksat; iznin biteceği tarihtir. Zaten C sütununda yazılı tarihler makronun otomatik yazması gereken tarihlerdir.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Personel yoklaması hazırlamak istiyorum. A sütununda yazılı tarih personelin bulunmayacağı zamanları göstermektedir. Ben C sütununa personelin ne zaman katılış yapacağını gösterir bir makro yapmak istiyorum.

Dünde baktım bu mesaja, tam olarak ne yapacağımı anlıyamadım; dosyaya göre C9 hücresine (08.05.2013) tarihinin karşısına bir değermi yazdıracağız Daha ayrıntılı izah edebilirmisin soruyu ?

Merhaba,

Ben "katılış yapmak" olayını da anlamadım :)

Evet söylediğim buydu. Ancak, C sütununda boş satır olmasını istemiyorum. Personel izinden dönene kadar katılış tarihi hizasında yazılı olması lazım. Gene de teşekkür ederim.

Yapmışken tam yapalım işi değilmi
if not satırının üstüne kırmızı kodu ekle
Kod:
[COLOR="Red"][B]doldur = d.Row[/B][/COLOR]
    If Not d Is Nothing Then
birde
son 4 satırı şu şekilde yap
Kod:
[COLOR="Red"][B]For i = doldur To sat - 1[/B][/COLOR]
Cells([COLOR="Red"][B][SIZE="2"]i[/SIZE][/B][/COLOR], "C").Value = Format(Cells(sat - 1, "A").Value + 1, "dd.mm.yyyy")
[COLOR="Red"][B]Next[/B][/COLOR]
Loop While Not d Is Nothing And Cells(sat, "B").Value <> ""

Ekli dosyalar

Geri