• DİKKAT

    DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Tarih aralığına göre veri yerleştirme

hassas

Altın Üye
Katılım
8 Temmuz 2009
Mesajlar
545
Excel Vers. ve Dili
2007-2010
Sayın Arkadaşlar öncelikle iyi akşamlar dilerim
Ekli dosya içerisinde gerekli açıklamayı yaptığım dosyamla ilgili yardımcı olabilrseniz çok memnun kalacağım,yoksa her güne ayrı ayrı girmem gerekiyor.
 

Ekli dosyalar

Merhabalar,

Formülü L2 Hücresine yapıştırıp aşağıya doğru çekin.

Kod:
=EĞERHATA(DÜŞEYARA(TARİH(YIL(A2);AY(A2);GÜN(A2));$Q:$R;2;0);"")
 
Merhaba.

Makro ile çözüm istediğinizi biliyorum ancak makro çözüm gelinceye kadar aşağıdaki formül ile çözümü kullanabilirsiniz.
Kod ile çözüm üretecek üyelere de fikir olur böylece.
Formülü L2 hücresine uygulayın ve aşağı doğru kopyalayın.
Formüldeki son satır numarasını (60)gerçek belgenize göre değiştirmeyi unutmayınız.
.
Kod:
=İNDİS($R$2:$R$[B][COLOR="Red"]60[/COLOR][/B];KAÇINCI(EĞER(MOD(A2;1)>0+"07:59:59";A2-MOD(A2;1);A2-MOD(A2;1)-1);$Q$2:$Q$[B][COLOR="Red"]60[/COLOR][/B];0);0)
 
Sayın Vedat bey öncelikle ilginizden ve emeğinizden dolayı çok teşekkür ederim.
Fakat şöyle bir hata veriyor tarih aralığına göre doğru verriyor, fakat saaat aralığına göre hata veriyor.
Örnek dosyada da verdiğim örnekte de görüleceği üzere ,Q2 Sutununun karşısındaki yani R2 Sutunundaki veriyi L sutununa yazarken ,A Sutunundadaki 01.01.2015 saat 08:00 ile 02.01.2015 08:00 arasındaki A sutununun karşısındaki L Sutununa otomatik yazacak. yanş saatide baz alacak şekilde tüm sutunları otomatik olarak atmasını istiyorum.
Tüm işlerinizde kolaylıklar ve muvaffakiyetler dilerim.
 
Sayın Ömer baran öncelikle iyi akşamlar dilerim,
Şu an ihtiyacımı karşılıyor çok teşekkür eder sisiznde tüm işlerinizde kılaylıklar dilerim.
Allaha emanet olunuz.
 
..Cevabı sildim..
 
Geri
Üst