• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

TARİH ARALIĞINA GÖRE VERİ GETİRME

Excel Vers. ve Dili
Office 2010
ARKADAŞLAR MERHABA,

2 TABLO VAR, 1 TANESİ ÇALIŞANIN 10 YILLIK BİR PERİYOTTA BAŞLANGIÇ BİTİŞ TARİHİ VE HANGİ BİRİMDE ÇALIŞTIĞI, DİĞER TABLODA DA BİRİMLERDEKİ BAŞLANGIÇ VE BİTİŞ TARİHLERİNE GÖRE YÖNETİCİLER. BEN ÇALIŞAN TABLOSUNA O TARİH ARALIĞI VE O BİRİMDE DENK GELEN YÖNETİCİLERİ GETİRMEK İSTİYORUM, NASIL YAPABİLİRİM?

Asıl bilgileri içermeyen örnek bir dosyanızı eklerseniz yardımcı olmaya çalışalım.

Bu soruya cevap verilmez.Hangi sütunda ne var o belli değil!
Bir örnek dosya ile dosya yükleme sitelerinden birine yükleyip linkini verirseniz daha hızlı ve doğru yanıt alabilirsiniz.:cool:

calisan D2 hücresine kopyalayınız.Sağa çekerek çoğaltınız.İlgili tarihler arasında yönetici olarak bulunanları listeler.
Kod:
EĞERHATA(İNDİS(yönetici!$E$1:$E$2000;TOPLAMA(15;6;(SATIR($A$2:$A$2000)/(((yönetici!$B$2:$B$2000=$A2)*(yönetici!$D$2:$D$2000>$B2)*(yönetici!$C$2:$C$2000<$C2))));SÜTUN(A$1)));"")

Son düzenleme:
teşekkürler ancak tarihi değiştirince yanlış kişiyi getirdi :(

Son düzenleme:
teşekkürler ancak tarihi değiştirince yanlış kişiyi getirdi :(
Hata yapmışım.#5 nolu iletideki formülü düzettim.Yeniden kopyalayarak dener misiniz? Birde rica etsem yanlış formül görünerek , forumdan faydalananların kafası karışmasın. #6 nolu iletinizdeki formülü silerek mesajı bırakır mısınız?

Hata yapmışım.#5 nolu iletideki formülü düzettim.Yeniden kopyalayarak dener misiniz? Birde rica etsem yanlış formül görünerek , forumdan faydalananların kafası karışmasın. #6 nolu iletinizdeki formülü silerek mesajı bırakır mısınız?
bu sefer çalıştı, çok teşekkür ederim elinize sağlık :)

Geri