• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

tarif edemediğim bi sorun

Excel Vers. ve Dili
Excel 2010
Türkçe
ekte makrolu bi excelin görüntüsünü yolluyorum buradan daha iyi anlaşılabilir. hücrelerin içinde veriler var olmasına rağmen görünmüyor. sadece formül çubuğundan görülüyor. ayrıca başlıklar da yok. dosya ilk açıldığında da %400 yakınlaştırmak gerekiyor. yoksa hücreler nokta kadar küçük görünüyor.

Ekli dosyalar

• yyy.jpg
    yyy.jpg
    20.1 KB · Görüntüleme: 28
Merhaba,

Bunun makroyla ilgisi yok.

Hücrelerin fontu çok küçüktür, fontlarla oynayın.

Başlıklar yoksa

Dosya
Excel Seçenekleri
Gelişmiş
Bu çalışma sayfasının seçeneklerini göster

bölümünde görünmesini istediğiniz sütun başlıklarını seçiniz.

Sayın Necdet Bey sorunum hücre fontu, başlıkların gizli olması vs. gibi bir sorun değildir. Uyumsuzluk sorunu yaşadığımı zannediyorum. çünkü başka pc de düzgün açılan dosyalar şu an kullandığım pc de problemli açılıyor. hücre içindeki veriler görünmüyor, hücreler nokta kadar küçük, başlık kısmı yok, yani yüklediğim excel versionu ile pc özelliği mi uyuşmuyor, yanlış bir yükleme mi yapıyorum bilmiyorum. office i kaldırıp tekrar yüklememe rağmen sorun düzelmiyor. Daha açık nasıl anlatabilirim bilmiyorum.

Eklediğiniz resim o kadar ufak ki, gerçekten bir şey görmek zor.

Bu resmin daha büyük hali yok mu ? Sorunu daha net görüp, anlamaya çalışırdık.

Özet: Excelde boş sayfa açıyorum. karşıma küçücük hücreler çıkıyor. bu yüzden görünümü maks %400 e getiriyorum ve hücreye herhangi bişeyler yazıp enter' a basıyorum. hücrenin içinde yazdıklarım görünmüyor ama formül çubuğunda ne yazdığım anlaşılıyor. Daha sonra Görünüm> Başlık kısmındaki çentiki kaldırıyorum tekrar çentikliyorum ama hücre başlıkları ve numaraları görünmüyor.

umarım anlatabilmişimdir.

problemi buradan izleyebilirsiniz
http://www.youtube.com/watch?v=iWYNi...ature=youtu.be

Problemi şu şekilde çözdüm : Microsoft fix it adlı program aracılığıyla Office 'i kaldırıp tekrar yükledim.

Geri