Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tamam Tolpak paketini ekleyince çalıştırdım bir sorum daha var ben hesaplama yaparken sadece Pazar gününü saymamasını istiyorum fikir verirseniz sevinirim
şu şekil yazdığım kod mükemmel çalışıyor ama bir sorun var yazdığım ilk gün pazar a gelir se yanlış hesaplıyor fikirlerinizi beyan edersiniz sevinirim...
Sayın husonet, bende üzerinde çalıştım aynı sorunla karşılaştım.
Cumartesileri çalışmamak en iyisi
İşin şakası bir yana bir arkadaşımızın aklına bir fikir gelir ve olayı çözer diye düşünüyorum
Sayın muygun paylaşımınız benimde işime yaradı teşekkür ediyorum.. Bu formülde ayrıca tatil günlerinide saymaması için bir düzenleme yapılması mümkünmüdür?
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.