• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Tam ekran yapmak

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ormann
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
türkçe
2003
Sayın arkadaşlar ekteki göndermiş olduğum dosyamdaki veri girişi bölümünü(ana sayfayı) nasıl tam ekran yapabiliriz.yani tüm araç çubukları ve menülerin tamamı gözükmeyecek .yardımlarınızı bekliyorum

Ekli dosyalar

merhaba
Tam ekran için:
Kod:
Sub tam() 
Application.DisplayFullScreen = True 
End Sub
Normal görünüm için:
Kod:
Sub normal() 
Application.DisplayFullScreen = False 
End Sub
bu kodları denermisiniz
not : kodlar alıntıdır.

Sayın arkadaşlar ekteki göndermiş olduğum dosyamdaki veri girişi bölümünü(ana sayfayı) nasıl tam ekran yapabiliriz.yani tüm araç çubukları ve menülerin tamamı gözükmeyecek .yardımlarınızı bekliyorum

ekli dosyanızı kontrol ediniz.

Ekli dosyalar

sayın arkadaşlar hepinize teşşekür ederim tam istediğim şekilde olmuş ellerinize sağlık

sayın halit hocam ekteki dosyama sizin tam ekran yapmak için vermiş olduğunuz kodları yapıştırdım.manuel olarak oluyo.fakat sayfayı açtığımda otamatik olarrak tam ekran moduna geçmiyo.bunun başka bir yolumu var.bunu dosyama uygulayabilirmisiniz.birde sizden ricam nasıl yapıldığını anlatabilirmisiniz.saygılar

Ekli dosyalar

kodları worbook open olayına yazacaksınız...

iyi çalışmalar

ben dosyayı açtığımda otamatik olarak tam ekran moduna geçmesini isitiyorum.manuel olarak değil

ben örnek dosyamın halit hocanın nolu mesajındaki gibi yapılmasını istemiştim.saygılar.genede sizlere emek harcadığınız için çok teşekkür ederim.

sayın halit hocam ekteki dosyama sizin tam ekran yapmak için vermiş olduğunuz kodları yapıştırdım.manuel olarak oluyo.fakat sayfayı açtığımda otamatik olarrak tam ekran moduna geçmiyo.bunun başka bir yolumu var.bunu dosyama uygulayabilirmisiniz.birde sizden ricam nasıl yapıldığını anlatabilirmisiniz.saygılar

dosyandaki kodlar doğru yerde ancak kodların çalışması için "ThisWorkbook" içine aşağıdaki kodu ekleyiniz.

Kod:
Private Sub Workbook_Open()
Özmenü
End Sub

burada dosyanız açıldığında Özmenü makrosu devreye giriyor.

Sayın hocam dediğiniz kodu kopyaladım fakat hata veri yo .rica etsem siz dosyaya uygulayabilirmisiniz.

Geri