- Excel Vers. ve Dili
- 2021 - Türkçe
- Altın Üyelik Bitiş Tarihi
- 27-10-2024
Merhabalar Excel 2021 kullanıyorum. Bir Proje oluşturuyorum bu projede Bir arama kutusu Ekledim ve Linkedcell ile Arama kutusunun arkasındaki görünmeyen hücreye linkledim. Ve makro ile arama butonuna basıldığında Hücredeki yazan içeriğin aranmasını istiyorum. Şuanda tam isim yazdığında çalışıyor fakat tam isim yazmadan çalışması için makromu nasıl güncelleyebilirim.
Örneğin Listede Ahmet varsa Ah yazdığında içinde ah geçen tüm sonuçları görmek istiyorum
Düzenleme : Ayrıca Bu Tablomda 3 sütun bulunuyor bunların hepsi ayrı search box ve makroyla çalışıyor bunu teke indirme yöntemi var mıdır ? ah yazdığında 1. sutunda bulamazsa 2. sutuna bakacak onda da bulamazsa 3. sutuna bakacak hepsi tek bir tabloda farklı sütunlar
Sub Ara()
'
' Ara Makro
'
'
ActiveSheet.ListObjects("Tablo5").Range.AutoFilter Field:=1, Criteria1:= _
Range("E3")
End Sub
Örneğin Listede Ahmet varsa Ah yazdığında içinde ah geçen tüm sonuçları görmek istiyorum
Düzenleme : Ayrıca Bu Tablomda 3 sütun bulunuyor bunların hepsi ayrı search box ve makroyla çalışıyor bunu teke indirme yöntemi var mıdır ? ah yazdığında 1. sutunda bulamazsa 2. sutuna bakacak onda da bulamazsa 3. sutuna bakacak hepsi tek bir tabloda farklı sütunlar
Sub Ara()
'
' Ara Makro
'
'
ActiveSheet.ListObjects("Tablo5").Range.AutoFilter Field:=1, Criteria1:= _
Range("E3")
End Sub
Son düzenleme: