Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ekteki dosyada her ay güncellenen ürün ve buna bağlı adet ve fiyat değerlerini raporlayan bir excel mevcut, içinde istediklerimi yazmaya çalıştım yardımlarınızı rica ederim.
Pivot table kullanarak, evet belki 3 ürün grubu, 3 bölge ve 3 takım için manuel yapılabilir, ama takım, bölge ve ürün grub sayıları 50-60 olunca manuel yapılması mümkün olmayacak o nendele makro ile bu işi otomatikleştirmeye ihtiyacım var.
Örneğinizi inceledim çok teşekkürler ancak benim aradığım pivot table raporu değil, benim hazırladığım gibi her ürün grubu için takım ve bölge bazlı iki ayrı yeni sheetin açılması gerekiyor, bu sheetlerden başka bir excel sayfası veri çekmekte, pivot table kullanılması halinde diğer sayfada veri çeken hücrelere formüllerin yeniden girilmesi sorunu çıkmaktadır.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.