• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Tabloyu worde aktarma

Excel Vers. ve Dili
2003
Arkadaşlar;

1 adet ana sayfa olarak hazırladığım sayfada oluşturduğum butonlara bir komut yazarak diğer sayfalardaki verileri word ortamına aktarmak istiyorum.

Örnekte A - B ve C olmak üzere 3 adet tablo hazırladım ve bir tane de ana sayfa yaptım. Ana sayfadaki butonlar yardımı ile A - B ve C tablolarındaki ifadeleri word formatına aktarabilirmiyim?

Yardımcı olursanız sevinirim....

Ekli dosyalar

A butonuna aşağıdaki kodu bağlayarak deneyin. Diğer butonlar içinde kod içinde kırmızı renkle işaretlenmiş olan sayfa adını değiştirmeniz yeterlidir.

Kod:
Sub wordeaktar()
Set word = CreateObject("Word.Application")
word.Documents.Add
word.Visible = True
[[B][COLOR=red]A[/COLOR][/B]!a1:d21].Copy
word.Selection.PasteExcelTable False, False, False
Application.CutCopyMode = False
End Sub

teşekkürler;
işe yarıyor :)

buna ilave olarak ufak bir sorum daha olacak...bu komutla tablodaki aralığı worde aktarabiliyorum...peki butona tıkladığımızda worde aktarırken aynı zamanda word sayfasının sağ üst köşesine üst simge olarak logo koyma şansımız var mı?(belli bir yerde bulunan logoyu mesela?)

Son düzenleme:
teşekkur

bu kod bana da yaradı, sağolun arkadaşlar sizlerin bilgileri ile biz de bazı şeyler yapabilmeyi ögreniyoruz. çok teşekkurler

Benimde işeme yaradı fakat önizlemede göründüğü gibi atma durumu varmı.
Ben burada attığımda World'de tablo yapıyor ve yapmış olduğum şekil sığmıyor. Önizleme sayfasınıdaki görüntü şeklinde olurmu
Teşekkürler

Geri