• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Tabloyu Kopyalama

Excel Vers. ve Dili
Türkçe excel 2016
İngilizce excel 2016
Tabloyu A7 satırından itibaren almak şartıyla masaüstündeki LİSTE isimli klasöre T8 hücresinden ismini alarak excel formatında nasıl kaydedebilirim. Ayrıca son dolu satırı baz alacak boş satır ve sütunları kopyalamayacak.

Ekli dosyalar

Merhaba;
Masaüstünde LİSTE isimli klasörü oluşturun ve eki deneyin.
İyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

Merhaba;
İyi çalışmalar.
sayın muygun kodlar gayet güzel çalışıyor yaz sayfasına gerek duymadan doğrudan LİSTE isimli klasöre kopyalama yapmamız mümkünmüdür. Mümkün değilse yaz sayfasına kopyalama yaparken yaz sayfasındaki 6 satırlık boşluğu alarak 1. satırdan başlayarak kopyalama yapabilirmi yani başlık kısmı yaz sayfasının 1. satırında olacak

Merhaba;
İyi çalışmalar.
Sayın muygun ayrıca benim çalışma kitabım xlsm uzantılı olduğu için sizin paylaşımınız bende 7 satırlık bir kopyalamayı bir dakikada yapıyor

Merhaba;
yaz sayfasında veriler 1. satırdan başlayacak şekilde düzenlendi.
Eki deneyin.

Sayın muygun ayrıca benim çalışma kitabım xlsm uzantılı olduğu için sizin paylaşımınız bende 7 satırlık bir kopyalamayı bir dakikada yapıyor

Buradaki sorunu bilemem. (ben Ofis 2003 kullanıyorum. 2016 da deneme şansım yok.)
Kodlar son sütuna kadar kontrol ediyor. (Eğer başlıklarınız şimdiki gibi 20 sütunluk ise buradaki döngü 20 ye kadar döndürülür.)
Yada Son mesajınıza "Sorunum Çözülmedi" gibi bir uyarı yazarsanız çözüm önerisi olan ve 2016 kullanan bir arkadaşın çözümünü beklemek yerinde olacaktır.
İyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

Benimde bir sorum olacak bir klasörde 27 adet excell dosyam var ve her birindeki "veri" isimli çalışma sayfasındaki A1 ve B7 Hücrelerini bu 27 adet çalışma sayfasından oluşan icmal isimli excell sayfasının C3 ve H10 hücrelerine çekmek istiyorum. Kod için Yardımcı olabilir misiniz.

Benimde bir sorum olacak bir klasörde 27 adet excell dosyam var ve her birindeki "veri" isimli çalışma sayfasındaki A1 ve B7 Hücrelerini bu 27 adet çalışma sayfasından oluşan icmal isimli excell sayfasının C3 ve H10 hücrelerine çekmek istiyorum. Kod için Yardımcı olabilir misiniz.

Elbette...
Ama;
"bir klasör" nerde?
Bu klasörde başka dosyalarda var mı? yada mevcut dosya isimleri bir alanda belirtilebilir mi?
"icmal isimli excell sayfasının C3 ve H10" veriler bu 2 hücreye birleştirilecek mi? , toplanacak mı?
Bu soruların cevapları ve örnek dosya gerekli.
hem veri çekilecek dosya/dosyalar örneğini , hemde verilerin alıcağı dosyayı;
gibi bir paylaşım sitesine yükleyerek linkini burada paylaşın.
Vakti müsait olan bir arkadaşımız çözümü varsa paylaşacaktır.
Ayrıca sorunuzu yeni bir başlık altında sorun.
İyi çalışmalar.

Geri