• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Tablonun herhangi bir hücresindeki veri baz alınarak sağındaki ve solundaki değerleri

Excel Vers. ve Dili
office 2010 vba
Arkadaşlar Merhaba,

Elimde güzergah ve durakların bulunduğu bir excel dosyası var. Amacım YENİ ÇALIŞMA SAYFASI sheetinde 3. satırda yer alan durak adlarının altına bağlantısı olan durakları ayrı ayrı yazdırmak;

Bunu GÜZERGAH LİSTESİ sayfasındaki A sütununda "AKTİF" olarak yer alan güzergahlarda; F sütünundan itibaren herhangi bir hücrede yer alan o durağın sağındaki ve solundaki durakları(yani öncesi ve sonrasında yer alan durakları) ,ÇALIŞMA SAYFASI'nda yer alan durağın altına yinelenenleri kaldırarak A-Z sıralamasına göre yazdırmak. Tabi bunu GÜZERGAH LİSTESİ'ndeki tüm satırlarda arayıp uygulayacak. Bu konuda sizden yardım bekler şimdiden teşekkürü borç bilirim.

Dosya ekte sunulmuştur. Teşekkürler.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Sayın AliCimri Bey,

Öncelikle çok çok teşekkür ederim ilginiz için fakat benim yanlış anlatımıma çok çok güzel bir çalışma olmuş. zamanınızı sarfettim af diliyorum benim aslında istediğim şey o duraktan hangi duraklara ulaşım sağlanabiliyor. Yatay güzergah listeleri çift yönlü olarak ele alınacağı için o noktadan daha önceki duraklar da bizim için önemli olacak Tam olarak istediğim fakat yanlış aksettirdiğim şeyi örneklemle açıklarsam daha sağlıklı olur. Tekrar tekrar affınızı ister. yardımınızı bekler teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

• Örneklem.jpg
    Örneklem.jpg
    21.1 KB · Görüntüleme: 2
AliCimri Bey,

Özveriniz için çok çok teşekkür ederim. İstediğim dosya tam olarak bu. Çok incesiniz sağolun.

Geri