• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

tablodan veri çekme

muhammed yıldız

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel 2019İngilizce
merhaba,

öncelikle forumda tam manası ile aradığım sonucu bulamadım. bu yüzden yeni konu açmak zorunda kaldım. kusura bakmayın.
ekli dosyada DATA sayfasında bulunan veriler bankamız sisteminden excele aktararak aldığımız verilerdir. sistemden çekerken alınan format bu şekilde olduğu ve günlük olarak bu raporu aldığım için formatını değiştirmiyorum.

ilgili rapor her şubenin 5 ayrı portföyüne ait dataları içermekte. kırılımlardanda görüleceği üzere.
sizlerden talebim ekli tabloda RAPOR sayfasında yer aldığı gibi, örneğin Kitle segmentine ait ürünlerin, DATA sayfasında "H" sütununda bulunan Gerçekleşen rakamlarının gelmesi. hangi şubeyi seçersem o şubenin Kitle Portföyüne ait detayların gelmesi.

umarım zor birşey değildir. Yardımlarınıza çok ihtiyacım var. öğrenme amaçlı olarak açıklamalı yazmanız dahada memnun edecektir. Zahmet olmaz ise.

Şimdiden çok teşekkürler.

Ekli dosyalar

. . .

Ekteki dosyayı inceleyiniz.

Örneğin Aksaray, bu kelimeyi B sütununda arayacak o yüzden. Metin içinde geçtiği şeklinde yazmalısınız.

Kitle ve Kişisel de bu şekilde.

. . .

Ekli dosyalar

teşekkür ederim. ancak pek anlayamadım. Aktar şekilde oluşturduğunuz butona basınca hata vermekte. zor bir iş ise yormayayım sizi.

. . .

Hatada yazan mesaj nedir ?
Makro ayarlarınız etkin mi?

. . .

Geri