• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Tablodan Sayı süzme ?

Excel Vers. ve Dili
2010 TR
Yine Yardımlarınızı Esirgemeyeceğiniz Dileyerek İyi Haftasonları Dilerim

Main Sayfasında E4 Sutunununa G Sekmesine Girilen Rakam ve YİNE Main Sayfasındaki Y VE T Sekmesinden biri işaretli Olduğunda (ANCAK BİRİ SEÇİLİ OLUNCA DİĞERİ SEÇİLEMESİN) D SAYFASINDA Y Tablosundaki Karşılığına Girilen Rakamı Bulsun Yine Aynı şekilde G Bölümüne Girilen Rakam T Sekmesi işaretli olduğu zaman (Y SEKMESİ SEÇİLEMESİN) T Tablosundaki Rakamları Bulabilsin

Tekrar Teşekkür Ederim

Örnek Tablo Ektedir

http://www.yukletr.com/download.php?file=b79e61a11e1b8a652d135b60babeade7[/url]

Linkteki dosyanızı indirip inceleyiniz.
İNDİR

Yardımınız için Çok Teşekkür Ederim
Ellerinize Emeğinize Sağlık
MAIN sayfasında Y veya T sekmesinden biri işaretli olduğu zaman İlk önce D sayfasında Sarı Renkli bölümde işlem yapabilsinki çıkan sonucu TL kısmında Dolar Kuru işlem yapabilsin Orda dolar kurundan çıkan sonuç bana gerekli

Tekrar Yardımlarınız için Teşekkür Ederim

Dosyanız Linktedir.
Sadece MAIN sayfanızda kutucuklardan seçme yapınız.
Bu seçimler D sayfanızda otomatik olarak işlem yapacaktır.
DOSYA İNDİR

Örnek Tablo süper Çalışıyor
Ancak Kendi çalışma sayfama aktarırken Formülde hata yapıyorum
MAIN Sayfasındaki Y veya T Sekmesi seçilİ Olduğu zaman D sayfasındaki Y veya T sekmesi nasıl otomatik işaretlenebilir Takıldım Yapamıyorum
Yardımlarınız Rica Olunur

Örnek dosyadaki D sayfasındaki J3 ve K3 hücrelerine klavye tuşları ile gelerek, formül çubuğunda yazan formüllere bakınız.
=MAIN!E8 ve =MAIN!G8 olduklarını göreceksiniz.
Yani; Bu sayfadaki kutucukların adresleri MAİN sayfasındaki kutucuklardan bilgi alıyor.

Tekrar Teşekkür Ediyorum Ama Sorunu Birtürlü çözemiyorum Örnek Tablo Çalışıyor Ama Kendi Çalıştığım Tabloya uyarladığımda Olmuyor Sizin Önereceğiniz Dahada Basit Formülde iş yapabilir Yeterki Çalıştırabileyim
Ayrıca
MAIN Sayfasında Y ve T sekmesinden biri seçildiğinde G nin Altına Direk gelmesin D sayfasında Dolar olan Sekmesini Çekeceğim ancak formül seçili olmadığı zaman dolar sekmesi DEGER! Hatası veriyor Bunun Yerine 0 olabilirmi ??
Tekrar Teşekkür Ederim

Dosyanız farklı bir çözümle eklidir.
Açıklamayı inceleyiniz.

Ekli dosyalar

Hızlı Cevap için Teşekkür Ederim
Altın üyelik istiyor dosyayı açamadım Yardım Edermisiniz

Sayın turist (Destek Ekibi)
Yapmış olduğunuz Örnek Çalışma dosyası için Teşekkür Ederim Dosya Süper Çalışıyor,
Ancak Örnek Çalışmayı Kendi Çalışma Dosyama Uyarlarken Radio Buttunları malesef çalışmıyor. Günlerdir Herşeyi titizlikle yapmama ve tüm açıklamalarınızı eksiksiz yapmama rağmen Çalıştıramıyorum, Lütfen Yeni Başlayan olarak Biraz daha detaylı açıklama yapmanızı rica ederim

Yardımlarınızı Esirgemeyeceğiniz dileklerimle Tekrar Teşekkür Ederim

Dosya üzerindeki açıklamalar oldukça net ve detaylı idi.
Sorunun nereden kaynaklandığını görmek ve düzeltmek için;
Kendi dosyanızın örneğini eklerseniz, yardım almanız daha kolay olur.

Dosyanız linktedir, açıklamasına da bakınız.
DOSYA

Son düzenleme:
Üstat Formül Çalışıyor
Ancak Kendi Sayfamda formüle edemiyorum Çok ince bir hata yapıyorum Ancak bulamıyorum
Nasıl Yaptığınızı Sıralamasıyla anlatırsanız çok makbule geçecek
Tekrar Teşekkür Ederim

Kendi sayfanızda ne yaptığınız bilinmeden, nasıl bir yardım bekliyorsunuz ki?
Herşey açık açık, formüllerde ve butonlarda belli.Yapılanların bir sırası yok , sıra takip edecek bir durumu da yok.
Sayfayı dikkatlice inceleyin.Anlamadan, sadece kopyalayıp yapıştırırsanız, tabii ki sonuçlarda yanlışlık ihtimali olacaktır.
Kolay gelsin...

Geri